2777
2789
عنوان

پیرو اعدام علی سلامت

| مشاهده متن کامل بحث + 2332 بازدید | 56 پست
پس این ۲۰۰ نفر اگه شاکی نبودن چرا اعدام شد؟مگه میشه ؟ خب مشخصه خودش و وکیلش ازین حرفها بزنن برای تبر ...

خب فیلم قبل اعدام داره میگه ببخشید من هیچ شاکی ندارم... شاید برای جنبه عمومی اعدام کردن 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

چی میشه در کنار این مردهای هرزه و بیمار، زنهای هرزه و بیمارم اعدام کنند، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با دویست نفر سک‌س کرده‌... وکیلش هم گفته... شاکی بودن با صرفا رابطه داشتن فرق داره

مادرشو خواهرش میرفتن خواستگاری براش بعد به عنوان خواستگار عاشق می‌برده بزور رابطه برقرار میکرده بعد گریه میکرده که ناراحت نباش بالاخره ازدواج میکنیم بعد به بهانه مختلف ولشون می‌کرد.

مادرو خواهرش دست داشتن 

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خب فیلم قبل اعدام داره میگه ببخشید من هیچ شاکی ندارم... شاید برای جنبه عمومی اعدام کردن

200 تا شاکی داشته بیشتر از 1000 نفرم نرفتن شکایت کنن از ترس آبرو

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بالاخره داشتن اعدامش میکردن دیگه به هر چیزی متوسل شده.

همون زن و شوهری که چار نفر از اعضای یک خانواده رو کشتن مادر و سه تا دخترش و دست بستن شاهرگشونو زدن .

اوه اوه جانی بودن.

باید مردم تجمع کنن برعلیه اینا تا قانون رسیدگی کنه.

علی سلامت کلی پارتی داشت مردم تجمع کردن وگرنه الان آزاد بود

اوه اوه جانی بودن.باید مردم تجمع کنن برعلیه اینا تا قانون رسیدگی کنه.علی سلامت کلی پارتی داشت مردم ت ...

ای لعنت به کسی ک موجب سلب آرامش مردم میشه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
همون زن و شوهری که چار نفر از اعضای یک خانواده رو کشتن مادر و سه تا دخترش و دست بستن شاهرگشونو زدن .

اوه یادم اومد اونا واون زن وشوهر کاشمری که اون طفل معصوم سر پرستی گرفتن به بدترین نوع کشتن

یعنی چندسال داشته به کثافتکاری هاش ادامه میداده

از 17 سالگی تا 43 سالگی

به درک.به گور سیاه.لعنتی چه التماسی هم میکرد قبل سقط شدنش

میافت شاکی ندارم در صورتی که 220 تا شاکی داشت.و البته 1000نفر یا بیشترم از ترس حیات شکایت نکردن