2777
2789
عنوان

این مدلی قشنگه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی من خیلی ازینا بدوس 

یه روزی میگیرمش🥲😂🩷

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

زیتونیش خوشگل بید 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شاید باورت نشه دیروز رفتم پرو کردم .داشتم میرقصیدم توش🤣قدم ۱۶۳عه واقن زیاد دیدم تن اطرافیانم ولی نم ...

من 159 ام دایی ی شرلوکی دارم تا مچ پا میپوشم 🤣 گیر قد نباش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من 159 ام دایی ی شرلوکی دارم تا مچ پا میپوشم 🤣 گیر قد نباش

دهنت 🤣

خب اینا ب قد بلندا میگن بیشتر میاد .ولی واقن خیلی دیدم از من کوتاه ترم میپوشن خیلی بهشون میاد 😂😭

تصمیم دارم کوتاهشو بگیرم .البته بازم میگردم ولی خبب

دهنت 🤣خب اینا ب قد بلندا میگن بیشتر میاد .ولی واقن خیلی دیدم از من کوتاه ترم میپوشن خیلی بهشون میاد ...

🤣

بلاخره یه کاربر خوش سلیقه پیدا شد ، اره قشنگن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم