2777
2789
عنوان

مهاجرت مرحله خونه گرفتن

207 بازدید | 14 پست

من هنوز نرفتم و اینجا فعلا از اینجا داریم خونه میبینیم که بگیریم،یه دختری هست که هیچ عنوان اخلاقمون بهم نمیخوره با اینکه از من کوچیکتره ولی تو همه چیز حرف حرف خودشه و حتی وقتی جایی بهش چیزی میگه که مخالف اونه یه طوری باهات حرف میزنه که به خودت شک میکنی، و بارها دیدم در به افراد دیگه هم توهین کرده جلوی من، امروز خیییییلی پشیمون شدم از مهاجرت چونکه درسا به زبان دیگه وحشتناک سخته و تنهاییه خیلی بده همیشه تنها بودم ولی الان اوضاع بازم داره بدتر میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هدفات فکر کن که چرا داری این سختی ها رو تحمل میکنی....من همیشه تو اینجور وقتا به خودم میگم بعداً براش یه راه حل پیدا میکنم...

مثلاً بگو بعدا هم اتاقیمو عوض میکنم یا دوستای جدید پیدا میکنم از تنها درمیام یا من اولین نفر نیستم که دارم این درس های سخت رو میخونم وقتی اونا تونستن پس منم میتونم

مهاجرت اولش سخته

ی مدت دیگ که زبان برات عادی شد دوست پیدا کردی میشینی خدارو شکر میکنی

شک نکن هرکی رفته سال اول براش فاجعه بوده 

کاش منم وقتی دلار ۱۳ جمع میکردم میرفتم الان با دلار ۷۰تومنی مهاجرتم ارزو شده واسم

منم دو ماه دیگه دارم مهاجرت تحصیلی میکنم 🥲فعلا چون کسیو نمیشناسم میخوام اول برم خوابگاه بعد بار هر ...

منم مهاجرت تحصیلی کردم و نمیدونم با این اوصاف قراره موندگار بشم یا زود جا بزنم

و کسی نمیشناسم منم اول خواستم تنها خونه بگیرم چون هزینه زیاده لیدری گفت با این دختره بگیر که متاسفانه اخلاقش سمه

به هدفات فکر کن که چرا داری این سختی ها رو تحمل میکنی....من همیشه تو اینجور وقتا به خودم میگم بعداً ...

من گاهی میگم خیلیا دووم آوردن تو هم میتونی.

ولی دختره همش یجوری باهام حرف میزنه اعتماد به نفسم از دست میدم و قلبم میشکنه، مثلا یبار من گفتم تنها میخوام خونه بگیرم گفت تو با این حساسیتت و سختگیریت همون تنها خونه بگیری بهتره، مدام این حرفا رو میزنه درصورتیکه منو نمیشناسه و من خیلی باهاش راه میام و حساسیتی ندارم و من بزرگتر از اونم ولی خیلی از خودراضیه

مهاجرت اولش سختهی مدت دیگ که زبان برات عادی شد دوست پیدا کردی میشینی خدارو شکر میکنیشک نکن هرکی رفته ...

خداکنه، من اینجا خیلی تنها بودم الانم کلاسامون آنلاین شروع شد بچهای خوبی بودن ولی اونجوری باهم دوست نشدیم فقط این دختره رو ایجنتم معرفی کرد که خیلی رواعصابه🥲

جا نزن لطفا منم خیلی میترسم خدا به خیر کنه 🥲

فقط خدا آدمای درست سر راه آدم قرار بده.

من ایجنتم خودش خوب نیست از اینورم این دختره شده سوهان روحم.

نمیدونم خونه تنها بگیرم شاید آرامش از دست این بهتر باشه

خداکنه، من اینجا خیلی تنها بودم الانم کلاسامون آنلاین شروع شد بچهای خوبی بودن ولی اونجوری باهم دوست ...

کدوم کشوری؟

معمولا دورهمی هایی بین ایرانی های ساکن شهرها تشکیل میشه

من تو پیچ دوستام ک مهاجرت کردن دیدم ب مناسبتهای مختلف جمع میشن وجشن میکنن

الانم ک شب یلدا نزدیکه صد در صد ی دورهمی دارن پیگیر شو و شرکت کن 

برا تقویت زبانم که بهتر اصلا سراغ دوست خارجی بری

برو کتابخونه باشگاه و سعی کن تو اجتماع باشی

کدوم کشوری؟معمولا دورهمی هایی بین ایرانی های ساکن شهرها تشکیل میشهمن تو پیچ دوستام ک مهاجرت کردن دید ...

چه پیشنهاد خوبی،

اره واقعا الان حس افسردگی بهم دست داده،خوب بودم ولی اینقدر امروز اون فرد انرژی منفی بهم داد حالم گرفت و گفتم کاااش نرم