2777
2789
عنوان

سوال خیلی مهممممممم

188 بازدید | 9 پست

بچه کسی اطلاعاتی درمورد سوزن اپیدورال  داره 

کسی تو زایمان طبیعی ازش استفاده کرددددده ؟؟؟ خیلی برام مهمه اخه بیمارستان گفت صددرصد درد رو میخوابونه  و هزینشم ۵۰۰ یا ۶۰۰ تومنه از ۵ سانت به بعد استفاده میشه 

آغاز کسی باش که پایان تو باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه خواهرم آمپول بي حسي زدن كه زايمان طبيعي كنه پسرش رو اونم كه بچه نيومد داشت خفه ميشد اون تو فورا بردنش سزارين. 

منم سزارين كردم آمپول اپيدورال زدن كه اصلا خاطره خوبي از اون آمپول ندارم هنوز تو ذهنمه🤕😢

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

منم شنيدم تا ٥ سانتيمتر باز بشه تزريق شروع ميشه اما اينكه ميگن اصلا درد نداره درست نيست، زماني كه داره ١٠ سانت باز ميشه يه مقدار درد حس ميشه و اون درد شديد نيست، منم يه تاپيك زده بودم قبلا يه خانم پست گذاشته بود راضي بود اما گفت دكترم از ايران رفته، حالا شما انجام دادي حتما بيا بگو چطور بود

[QUOTE=48401495]چرا خوب نبود مگه ؟؟[/QUOTE

درد بعد از سزارين رو يادم نيست اما اون آمپول رو كه از نخاع فرو كرد و داخل يه پيچي داد تا به نقطه اصلي بزنه صداي غضرف بود نميدونم چي بود الانم رو اعصابمه انگار منو برق گرفت 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️