2777
2789
عنوان

وقتی خواب بودم انگار بیهوش شدم 😭

291 بازدید | 10 پست

خواب بودم بعد بیدار شدم ولی از جام بلند نشدم همونطوری به پشت ک بودم دراز کشیدم چشامم بستم ، خانوادم بودن داشتن صحبت میکردن یهو حس کردم خواهرم اومد سرشو گزاشت رو سینم سنگین شدم بعد یه حالتی ک انگار بیهوش بشی یا توی خیالات باشی کلا صداها رفت تپش قلبمم داشت میرفت انگار کلا ساکت شد چند لحظه داشتم سکته میکردم قشنگ بعد یهو اوکی شدم الان یه حالتیم قلبم یکم درد میکنه چند روز پیشام همینطوری بودم انگار ک قلبم درد کنه میگرفت ول میکرد ولی دردش خیلی نبود ک جلب توجه کنه ، از خواهرمم پرسیدم ک خواب بودم اومدی پیشم میگه نه ، کسی اینطوری نشده؟ بختکی چیزی نبوده؟ چی بود این 😭

بختک بوده ولش 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر وقت شبو  تو خونه تنها بخابم اینطور میشم . یعنی هیشکی تو ساختمون نباشه حتی 

امروز صبحم شوهرم رفت کلی کابوس و بختک دیدم 

نمیدونم چیه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من هر وقت شبو تو خونه تنها بخابم اینطور میشم . یعنی هیشکی تو ساختمون نباشه حتی امروز صبحم شوهرم رفت ...

چقد بده دفعه اول بود اینطوری میشدم حالم یطوری شد اصلا😭

طبیعیه بخاطر ترسه

من نمیترسم اصلا اگه میترسیدم هیچ وقت تنها نمیموندم . حتی بعدشم ک بیدار میشم جالبه اصلا نمیترسم 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

چقد بده دفعه اول بود اینطوری میشدم حالم یطوری شد اصلا😭

نترس بابا چیزی نیست اصلا بختک میگن وجود نداره  میگن آدم جای خوابش بد بودنی اونطور میشه نفسش میگیره و فلان 

نترس بابا چیزی نیست اصلا بختک میگن وجود نداره میگن آدم جای خوابش بد بودنی اونطور میشه نفسش میگیره و ...

شایدم همینطور باشه چون من عادت ندارم به پشت بخوام همیشه یا به پهلو میخوابم یا به شکم خیلییی کم پیش میاد اینطوری بخوابم

شایدم همینطور باشه چون من عادت ندارم به پشت بخوام همیشه یا به پهلو میخوابم یا به شکم خیلییی کم پیش م ...

برعکس منی .من همش ب پشت میخابم . پریود بودنی نمیتونم رو پشت بخوابم . به بغل میخابم . یه هفته خواب زهرمارم میشه