2777
2789
عنوان

سلام بچه ها اومدم خونه ی

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 29 پست
میترسم زنگ‌بزنم بعد بگن تو ب خوردش دادی چی بی‌حال شد

نه بابا چه ربطی داره خب خدایی نکرده هم اتفاقی بیفته پزشکی قانونی تشخیص میده که چه ساعتی مصرف کرده

عجب دختر خر احمقیه که همچین چیزی مصرف می‌کنه م تاد ون اعتیاد شدید میاره

تازه باید ممنون شما هم باشن که نجاتش دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چه ربطی داره خب خدایی نکرده هم اتفاقی بیفته پزشکی قانونی تشخیص میده که چه ساعتی مصرف کردهعجب ...

از شانس گوه من دقیقا زنگ ک زدم  اینم خورده و آیفون کنار آشپزخونه باز کرده

التماستون میکنم کسی اگ اطلاع داره بگه ....این اگ بیفته بمیره بعد اش نخورده و دهن سوخته میشم

هیچی نمیشه میپره اون بار اولش نیست

ولش کن برگرد خونتون

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

فقط و فقط زنگ بزن اورژانس همین 

بعدا بهت میگن اگه چیزی زیر سرت نبود چرا اورژانس خبر نکردی نشستی تماشا کردی تا بمیره؟

اگرم میدونی بار اولش نیست و کلا معتاده که ولش کن برگرد خونتون اینجور آدما سگ جونن چیزیشون نمیشه