2777
2789
عنوان

شام چی بپزم برنجی باشه

102 بازدید | 11 پست

من ودخترم ناهار ماکارونی داشتیم

ولی شوهرم سرکارزرشک پلو بامرغ خورد

دیشب هم دمپخت خوردیم

شوهرم سرکاره

کارش هم خیلی سنگینه

باید شام برنجی باشه

ولی نمیدونم چی درست کنم

خواستم زرشک پلو با مرغ درست کنم

که دیگه شوهرم گفت سرکار خوردم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

شامی بپز با برنج

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

عدس پلو 

هویج پلو

برنج و کوکو

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مرغی ک میخاستی بپزی رو چرخش کن سویا هم اسیاب کن اب بریز خمیرش کن با مرغ چرخ شده و پیاز رنده شده و ادویه سرخش کن مزش مثل همبرگر میشه ولی سالم تر 

روی دیواردل خودبنویسیدخداهست 
مگ با برق اشپزی میکنی؟

لعنتی چ سوالی پرسیدی

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
لیمو جون وقتی برق نباشه آب هم قطع می باشد و کار جلو نمیره 🤪

اها فک کردم تو پلوپز و اینا اشپزی میکنی 

اینجا برق ربطی ب اب نداره چون بدون پمپ فشار اب خوبه

روی دیواردل خودبنویسیدخداهست