2777
2789
عنوان

من پزشکی قبول شدم

199 بازدید | 13 پست

توی دوران کنکور خیلی از حال بدی هام گفتم

از نتونستن هام و غمم رو با شما شریک شدم

اومدم بگم شد 

من دانشجو پزشکی توی تبریز شدم 

و تز همه که توی اون دوران سخت کمکم کردن ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزممم ایشالا موفق باشیییی😍

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چجوری خوندی روزی چند ساعت خوندی ؟چند ماه خوندی؟زیست رو چجوری خوندی آفرین عزیزم ایشالا منم یروزی خبر ...

انشالله🥺

منم دخترم دوازدهمه خیلی زحمت میکشه

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
چجوری خوندی روزی چند ساعت خوندی ؟چند ماه خوندی؟زیست رو چجوری خوندی آفرین عزیزم ایشالا منم یروزی خبر ...

من یه سال پشت کنکور بودم 

استراحت و ارامش خیلی مهمه

مدرسه فقط سر کلاس هایی با دبیر ها خوبش برو

زیاد تست بزن تز منابع مختلف 

ازمون خیلییییی بزن 

ازمون ماز عالیه زیستاز رو هم بعد عید بزن

سلام عزیزم بهتون تبریک میگم وارد عرصه پزشکی شدید . ممکنه اگر وقت کردید یک سوال از مادرتون که توی یک تاپیکی گفتید دفتر خدمات قضایی دارن بپرسید ؟؟ من وکیل هستم و می خوام تو ازمون دفاتر خدمات شرکت کنم . اما نمی خوام وکالت رو از دست بدم . اگر پروانه وکالتو تودیع موقت کنم که مدیر دفتر خدمات قضایی بشم، آیا بعد از مدتی می تونم از مدیریت دفتر خدمات قضایی استعفا بدم یا اونو منتقل کنم که باز به وکالت برگردم ؟ اگر استعفا بدم از مدیریت و وکیل باشم ،صاحب سرمایه دفتر هم نمی تونم باشم ؟