2777
2789
عنوان

پول گرفتن از همسر در دوران عقد

188 بازدید | 8 پست

بچه ها این مشکل دوستمه لطفاً نظرتونو بگین 

یک ماه دیگه میشه یکسال که عقدن ولی روش نشده بگیره فقط یه بار یه تومن گرفته و دو بار هم پسره مناسبتی چیزی شده یکم پول داده بهش

بعد تا دوستم خواست بگه پول بده پسره گفت تا قبل عید می‌خوایم عروسی بگیریم

الآنم سرویس طلا گرفته

و خرجای عروسی و اجاره خونه هم هست

دوستم روش نمیشه بگیره از پسره چیزی 

نمیدونه چیکار کنه 

بخاطر این خرجا روش نمیشه پولی بگیره البته هنوز عروسی نگرفته درآمد نامزدشم 20 تومنه 

میگه میترسم الان نگیرم بعداً هم نده بنظرتون چطوری ازش پول بگیره و چقدر بگیره 

بدبخت پسره داره کلی خرج میکنه

یکم بهش صبر بده

عید که عروسی گرفتن خرجش میکنن دیگه

من نمیدونم این دخترا چرا اینقدر بدبختن که تا شوهر میکنن سریع پول پول راه میندازن

یکم مناعت طبع داشته باشین بابا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم پول گرفتن توی دوران عقد اصلا درست نیستو شرایطشونم نیازمند درک متقابل

یعنی وظیفه پسر نیست که یه مقداری برای همسرش هزینه کنه همه خرج دخترو نه که یه مقدار کم حالا پول هم نمیده یه خریدی براش بکنه 

بدبخت پسره داره کلی خرج میکنهیکم بهش صبر بدهعید که عروسی گرفتن خرجش میکنن دیگهمن نمیدونم این دخترا چ ...

عزیزم دوستم الان یک ساله به جز یه تومن چیزی از نامزدش نخواسته درکش کرده خرید هم نکرده زیاد براش 

نمیخواد که کل خرجشو نامزدش بده 

عزیزم دوستم الان یک ساله به جز یه تومن چیزی از نامزدش نخواسته درکش کرده خرید هم نکرده زیاد براش نمیخ ...

همین که داره با حقوق 20 تومن خرج عروسی و خونه رو اوکی میکنه خیلی هم پسر با عرضه ای هستش

دوستتون که تا الان چیزی نگفته تا عید هم صبر کنه

و یکم درک کنه پسر مردمو

یعنی وظیفه پسر نیست که یه مقداری برای همسرش هزینه کنه همه خرج دخترو نه که یه مقدار کم حالا پول هم نم ...

به نظر من نه وظیفه نیست.. یعنی من خودم باشم قطعا قبول نمیکنم