2777
2789
عنوان

برای تپل شدن صورتم چیکارکنم 🤔

197 بازدید | 24 پست

اگه نتیجه دیدین بگین 

از چیزای گیاهی ام خوشم نمیاد 

خیلی صورتم لاغر و زشت شده همش رنگم زرده البته شیرده هستم 

کم خونی شدید دارم جوش دارم و...اووووف

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص مخمر ابجو از داروخونه دوماهه صورتم گرد و تپل شد

تلخه ؟

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹
قرص مخمر ابجو از داروخونه دوماهه صورتم گرد و تپل شد

شیرده هستم مشکلی نیست ؟

کم خونی دارو‌نمیخوری؟!

ی مدت خارجی می‌خوردم فایده نداشت بیخیال شدم

خیلی ب خودم نمی‌رسم 

فقط صورت رو چاق می‌کنه یا کل بدن .منم میخوام صورتم چاق بشه استخوانی شده بعد رژیم که ۲۵کیلو‌کم کردم

برای من ببین اشتها اوربوده پنج کیلو زیاد شدم و صورتم تپل شد ب محض اینکه تموم شد دیگه اشتها نداشتم و موند 

داروخونه ای تو ساختمان ما هستش بمن گفت این بگیر مورد اطمینانه پودر نخور