2777
2789

ارامش 

فارغ شدن از هیاهوی دنیا

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاجت هم میده؟

اگه اینجوری به خدا و قدرتش شک داری نه نمیده

عزیزم هر وقت ب خدا حرف زدی و هر دعا یا نمازی برای حاجت خوندی با طمینان قلبی باشه طوری خوشحال و سپاسگذارش باش که انگار حاجتت رو داده

ما تو نمازهامون همش میگیم سبحان الله یعنی خدا منزه از هر بدی هست پس خدا عادل هست و بی عدالتی نمیکنه و در مقابل دعای تو حتما چیزی بهت عطا میکنه.حالل اگر به صلاحت باشه عین خواستت رو میده یا ممکنه بهتر و بیشترشو بده و اگر صلاحت نباشه برات ذخیره آخرت نگه میداره و پاداش میده 

پس با شک دعا نکن.ازش از صمیم قلب بخواه و بسپار به خودش ما از یک لحظه بعدمون خبر نداریم