2777
2789

من جداشده بودم ازهمسرم کلی بدبختی کشیدم تایه خاستگارخوب برام پیداشدواردرابطه شدیم بااجازه خونوادم البته امادورازچشم خونوادم رابطمون عمیق شدمعتقدبودم سری اول بدون شناخت بودکه به مشکل برخوردم خلاصه بعدیه مدت متوجه شدم خونواده اون آقابشدت باازدواجمون مخالفن بخاطربیوه بودن من واینکه پسرشون مجردبودسخت بودآدم معتقدی بودم چون ارتباط داشتیم بدم میومدب راحتی تموم کنم امامجبوربودم چون خونوادش تهدیدم کردن سعی کردم بگذرم چون تنمل یه شکست دیگرونداشتم ولی بعدمدتی پسره رنگ عوض کردانگاراونی نبودکه میشناختم یه آدم پست لاشی ازآب دراومدروانی شدبعدمدتی یه خاستگاردرحدخودم برام اومدباهاش صحبت کردم ورابطه قبلمم براش توضیح دادم رفتیم سرزندگیمون خداروشکرزندگی خوبی روشروع کردیم واین آقاازهرنظرخوبه سالم ومنطقی گفتم حتمن خدادیده من چقدزجرکشیدم میخادروی خوش زندگی روبه من نشون بده دوماه بعدمزاحمتای اون آقای قبلی شروع شدجوری مزاحم نمیشه که مدرک دستت بده براشکایت حتی تلفنی ک باهاش مزاحممون شده بودپیگیری کردیم دزدی بودمال یه پیره زن عکسام ومدارکی ک دستش بودوبه همه نشون دادحتی خونواده همسرم خدامیدونه چقداذیت شدیم منوهمسرم اماایشون همه جوره پشتم وایسادبعدکلی آزار شکایت کردیم دوباره ۱۲ روززندانی شدبه غلط کردن افتادآزادش کردن الان یسال گزاشته من باردارم بازم سروکلش پیداشده😭😭شهرمون کوچیکه آبروموبرده دلبستگی ندارم ب هیچکی مادری داشتم ک فوت کرددلم میخادمهاجرت کنم ازهمه خلاص شم همین خواهرای خودم بارها طعنه زدن بهم هم بخاطراین مشکلات هم دخترزایی ازهمه بریدم  امامیترسم بریم جای نتونیم زندگی کنیم همسرم کابینت سازه توروخداکمکم کنیدراه پیش پام بزاریدچیکارکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم نترس توکل کن بخدا برو شهر دیگ مث تهران کلی اگهی کار هست تو‌دیوار تهران 

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بخداگرفتم بارها

چ حروم زاده ای هست لعنت خدا بهش ب خانوادهی حروم زادش بگو مخالف بودین حالا پسرتونو جم کنید تا نکشتیمش 

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

آخه شوهرم چیکارکنه اونجامغازه ازکجابیاره 😔😔😔

ن مغازه لازم نیست شریکی کارکنه کدوم شهری

چ حروم زاده ای هست لعنت خدا بهش ب خانوادهی حروم زادش بگو مخالف بودین حالا پسرتونو جم کنید تا نکشتیمش

گفتیم اونام میگن مویی ازسرش کم شه شمابودید بخداباراابه فکر کشتنشم افتادیم