دو سه هفتس یه برامدگی ایحاد شده رفتم دکتر ازمایش و سونو گف عفونته بهم اموکسی کلاو داد و ۲۰ روزه خوردم از بین نرفته
شما تاحالا اینجور شدید؟
کی خوب میشه؟
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سونو دادم گف از عفونته دکتر عفونی قرص داد میخوام بینم طول میکشه تا قرصا اثر کنن؟
حالا باز ۴ ماه دیگه سونو دارم
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
اول مهر سرما خوردم گلوم متورم موند ولی درد مداشتم هیچی
یه شب استرس شذیددددد داشتم فرداش اینجور برامده شد و مونده دو سه هفته دکتر از سونو گف مال عفونته
دکتر گف یعنی کیست یا غده بدخیم نیس یه برامدگی ناشی از عفونته با این قرصا بخوری خوب میشیولی تغییری نداشته امروز قرصم تموم شد میخوام بیینم کسی شبیه من بوده طول میکشه تا بره؟
شاید اصلا نره من پسرم سه چهار سالش بود یکی از غدد لنفاویش متورم شد تا الان که هجده سالشه هنوز هست... ...
عه
بعد دکتر بردی گفتن مشکلی نداره بمونه و نره؟
نه بزرگ که نشده دردم ندارع الانم خیلی بزرگ نیس اندازش تو سونو یه سانت و ۲ میلی بود