2777
2789

تو رو خدا تایپکمم که عنوانش هست " دیت اول چی بپوشم و چی بگم کمک لطفا" رو گزارش بزنید،تاپیکم جزو اولین تاپیکام هست،باید بیاید پاینن.

۱۰ نفر گزارش بزنه حذف میشه.تو رو خدا کمک کن بم،شناسایی شدم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم در کنارش سردی هم بخور که زیاد گرمیش تاثیر نذاره

میخورم بخدا ولی خب میلم بالاست

بعد من یکم خوراکم مثلا خوبه چیزای بد مثل فست فود اینا نمیخورم 

دوستمم مثل خودمه

میخورم بخدا ولی خب میلم بالاستبعد من یکم خوراکم مثلا خوبه چیزای بد مثل فست فود اینا نمیخورم دوستمم م ...

وای منم فقط همینا رو میخورم ذهنمو درگیر کردی😂😭

شیر و ماست اینا بخور که سردیش زیاده

زود به زود هم دوش بگیر

ورزش هم بکن خیلی تاثیر داره

🤍.

خب زیاد نخور .من ک موقه کنکورم میخوردم ولی اونقد رو میل جنسیم تاثیر نداش والا..بیشتر چیزای سرد بخور ..زیادم چیزی نخور مثلا قبل این ک شرو کنی ی  مقداری بخور .بعد تو تایم استراحتتم کمترش کن ..مثلا من خودم ب شخصه همش چایی میخوردم ینی ی فلاسکو میزاشتن جلوم خالیش میکردم و یا همین آجیل و میوه و اینا مامانم واسم میاوردم و  این خیلی خستم میکرد واس همین کم ترش کردم .کلا خوراکی سعی کن زیاد نخوری 

توی این تاریخ تاپیکی با اون موضوع که گفتی نیست

عزیزم اون تاپیکم که عنوانش هست"نامزدم ادم دستو دلبازیه دوستامو دعوت کرد صرف شام" رو برام گزارش بزن.

اون پایین مایینا هست،جزو اولین تاپیکام هست.

۱۰ نفر گزارش بزنه پاک میشه براتون صلوات میفرستم،تو رو قران گزارش بزنید شناسایی شدم😭

وای منم فقط همینا رو میخورم ذهنمو درگیر کردی😂😭شیر و ماست اینا بخور که سردیش زیادهزود به زود هم دوش ...

من خودم ورزش میکنم امسال که کنکوریم ۳ بار در هفته میرم  ولی بخدا انقدر میل و انرژیم زیاده خیلی هم سنگین کار میکنم ولی دوباره که برمیگردم یه شام میخورم دوباره دلم میخواد اصلا دیوونه شدم