یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب زیاد نخور .من ک موقه کنکورم میخوردم ولی اونقد رو میل جنسیم تاثیر نداش والا..بیشتر چیزای سرد بخور ..زیادم چیزی نخور مثلا قبل این ک شرو کنی ی مقداری بخور .بعد تو تایم استراحتتم کمترش کن ..مثلا من خودم ب شخصه همش چایی میخوردم ینی ی فلاسکو میزاشتن جلوم خالیش میکردم و یا همین آجیل و میوه و اینا مامانم واسم میاوردم و این خیلی خستم میکرد واس همین کم ترش کردم .کلا خوراکی سعی کن زیاد نخوری
وای منم فقط همینا رو میخورم ذهنمو درگیر کردی😂😭شیر و ماست اینا بخور که سردیش زیادهزود به زود هم دوش ...
من خودم ورزش میکنم امسال که کنکوریم ۳ بار در هفته میرم ولی بخدا انقدر میل و انرژیم زیاده خیلی هم سنگین کار میکنم ولی دوباره که برمیگردم یه شام میخورم دوباره دلم میخواد اصلا دیوونه شدم