منم خب اون موقع گفتیم بریم دکتر گفتن دخترتون آفتاب مهتاب ندیده اس چرا الکی بریم
من میتونم شکایت کنم یا نه بنظرتون
تازه باردارم هستم
خیلی دلمو شکستن
و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂 هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
عجیبه واقعا برو پزشکی قانونی میتونن ثابت کنه کی رابطه داشتی
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂 هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
توام بگو هر وقت شما ثابت کردین اون وقت بیاین حرف بزنیم راجع به باکرگی من.
همون بخدا حرف تو مغزشون نمیره
اگه صرفا گفتن دختر نیستی که کاری نمیشه کرد اگه گفتن تو با یه مرد دیگه رابطه داشتی زنا کردی این مجازاتش شلاقه. اگه توهین عادی کردن هم که جزای نقدیه ولی باید مدرک داشته باشی . عزیزم ایناروگفتن بدونی این مجازاتا هست اما اکثریت پیگیر نمیشن تو زندگی هزارتا حرف ناجور بهم میزنن و بعد اتیششون میخوابه . بسپارشون به خدا خدا میدونه تو چجوری بودی مجازات خدا از همه اینا بدتره
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
چی شد یهویی که نمیگن چون اولش نگفتن مطمئنم بعد یه دعوا اینجور گفتن بسوزونتت درحالی که خودشونم میدونن ...
قبلاً به مامانم میگفتن الان که دعوا کردیم به من گفتن
شوهر من بچه ننس همش یه حرف مامانش درست عینه هفت ساله ها
خستم بخدا
عجیبه واقعا برو پزشکی قانونی میتونن ثابت کنه کی رابطه داشتی
الان حاملم خطر ناک نیست برا بچه؟
تازه از این آدم جاهل حاملگی افتخار نداره عزیزم مطمئن باش تا عمر داری حلفش همینه و نظرش عوض نمیشه راجع به تو پس خر چه سریع تر برو پزشکی قانونی
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌