2777
2789
عنوان

قرص متفورمین بهتره یا کلوگوفاژ

17433 بازدید | 24 پست

سلام خانوما من بخاطر تنبلی تخمدان که دارم دکترم بهم متفورمین داده با قرص ضد بارداری

گفت اول کیستا آب بشه

الان من دیدم که قرص خارجی متفورمین اسمش کلوگوفاژ چطوری عمل میکنه؟

فرقش چیه بهتره؟آخه دکترم بهم ایرانی داده که من اصلا مشکلی باهاش ندارم خیلی هم صورتم باهاش صاف شده چون قبلاً خیلی جوش میزدم...

بنظر شما کلوگوفاژ زودتر جواب میده؟ من خودم قرصمو عوض کنم ؟؟؟ 

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هیچکدوم بهم نساخت نخوردم عزیزم. ولی گلوکوفاژ بهتره...

چرا بهتره واقعا دلیلشو نمیفهمم

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
من چند روز متفورمین خوردم حالم بد شد الان از فردا گلوکوفاژ میخوام بخورم میگن بهتره

دکتر بهت گفت بخور؟ شماهم تنبلی تخمدان دارید؟

نه عزیزم مشکلی نداشتم ولی دکتر گفت بخوری بهتره.نمیدونم برای چی داد ولی واقعا حالمو بد میکرد...

کی خوردید چه مدت بعدش باردار شدید

من ۳ماهه دارم متفورمین میخورم.تنبلی هم ندارم.ولی خوبیش این بود که لاغر شدم.حامله هم نشدم😩

ان شاء الله که همین ماه حامله میشی به همین شب عزیز.. برات ی آینه الکرسی خوندم

کنارش قرصی هم تجویز کرد خوردی؟

متفورمین اصلا رو من اثر نداره ..

یعنی چی یعنی بازم کیست گرفتید ؟ من از دختران هی کیست می‌گرفتم یکی دوتا دوماه قرص ضد بارداری فقط می‌خوردم آب میشد ولی بازم دوباره یکی دوماه بعد می‌گرفتم تا اینکه رفتم لاغر کردم از این شلوار ورزشی ماهواره هاتشیپر استفاده کردم بایک رژیم خیلی سخت که تونستم تو شش ماه خیلی خیلی لاغر کنم الان وزنم خوبه ولی بعدش بازم کیست گرفتم رفتم سونو گفت تنبلی تخمدان داری خیلی ترسیدم الان شش ماهه دارم میخورم متفورمین با ضد بارداری که سه ماه دیگه باید بخورم که خوب خوب بشه بعد برم برا اقدام 

كلوكوفاژ خارجيه متفورمينه... واسه تنبلي تخمدان دكترم گفت حتما گلوكوفاژ بخورم 

ببخشید چقدر بعد از مصرفتون نتیجه گرفتید چه مدت بعدی استفاده کردید؟

ببخشید چقدر بعد از مصرفتون نتیجه گرفتید چه مدت بعدی استفاده کردید؟

من دو سال استفاده ميكردم البته با كلي داروي ديگه كه اصلا تاثيري در زمينه ي بارداريم نداشت چون تنبلي تخمدانم خيلي شديد بود،و با ivf باردار شدم عزيزم

...I faith to myself