2777
2789
عنوان

چرا هرچی نذر و نیاز میکنم و چله برمیدارم کارم جور نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین جوری نباید چله برداره آدم باید نماینده داشته باشه که صلاح بدونه فلان زمان میشه انجام داد وگرنه نتیجه نداره...شما یه بررسی زایچه تولد انجام بدی معلوم میشه مشکلت از کجاست

بله فقط چند نفری گفتن شاید برات دعا گرفته باشن دنبال اون نرفتم ترسیدم عواقب بدی داشته باشه

عقیقه بزنی ک طلسمت باطل میشه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

تو ایتا سوالت رو از این آقا بپرس

https://eitaa.com/pishgu

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

همین جوری نباید چله برداره آدم باید نماینده داشته باشه که صلاح بدونه فلان زمان میشه انجام داد وگرنه ...

والا تا حالا نشنیده بودم ممنون از اطلاعاتتون اصلا تا به امروز بررسی زایچه تولد نشنیدم

التماس دعا  

رها کردم حتی از قانون شکرگذاری هم استفاده کردم ولی دل شوره دارم همش چون موضوع مهمی هست و تو آینده فر ...

آینده بچتون دست خدای مهربونه، نه هیچ مسئله ای دیگه، پناه بچت خداست ونه کس دیگه،، خدامهربانترازپدرمادره

ترس نداشته باش وقتی خداروداری، وقتی بخودش سپردی، وقتی خداهیچکسو رها نکرده،،، باارامش زندگی کن،ببین خدا چی میخواد، ان شاءالله به ارامش عمیقی برسی وبهترینها نصیب خودتو بچه گلت🌹