2777
2789

هیچ نقطه ی روشن و امیدی تو زندگیم نیس . سراسر زندگیم پر از درد و رنج بوده تمام امیدم درس خواندن بود که اونم به هیچ جا نرسیدم الانم یه دختر۳۵ سالم که موندم رو دست خونواده یی که صبح تا شب پر از جر و بحث و جدال و حرفای زشتیه که رد و بدل میشه . خیلی خسته م کاش یه خونه ی خیلی کوچیک واسه ی خودم داشتم . مرگ بهتر از این زندگیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفه یاد بگیر

شمام یه چیزی یادگرفتینا!

همه الان حداقل یه حرفه بلدن ولی پولش کجا بود؟

تو این مملکت یا باید دزد باشی یا بچه پولدار که بتونی خونه بگیری 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

دوستم ۳۵سالش بود چندماه پیش نامزد کرد....عزیزم ناامید نباش هرکی یه مشکلی داره من خودم با شما هم سنم ...ازدواج کردم ولی در حسرت مادر شدنم 😔😔😔

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

عزیزم میتونی تمرکز کنی رو کار و پس انداز برای رهن خونه 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

به جز صبر و امید به روزهای بهتر کاری نمیشه کرد 

امیدوارم بختت باز بشه یه همسر خوب نصیبت بشه 

منو همسرم مستاجریم 

هر سال تابستون که میشه استرس جابه جایی میگرم 

چی میشد یه خونه شصت متری داشتم ..با اون درآمدها

خونه دار شدن برای ما شد رویا