هیچ نقطه ی روشن و امیدی تو زندگیم نیس . سراسر زندگیم پر از درد و رنج بوده تمام امیدم درس خواندن بود که اونم به هیچ جا نرسیدم الانم یه دختر۳۵ سالم که موندم رو دست خونواده یی که صبح تا شب پر از جر و بحث و جدال و حرفای زشتیه که رد و بدل میشه . خیلی خسته م کاش یه خونه ی خیلی کوچیک واسه ی خودم داشتم . مرگ بهتر از این زندگیه
قدر خانوادتو بدون .خودتو سرگرم کن . با احترام در هر صورت رفتار کن .و مواظب خودت باش ❤️شکر گذار خدا هم باش🥰 بدون خیلی چیزا داری که خیلیا ارزوشو دارن مثل همون خانواده ...
تو این مملکت یا باید دزد باشی یا بچه پولدار که بتونی خونه بگیری
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
عزیزم میتونی تمرکز کنی رو کار و پس انداز برای رهن خونه
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀