2777
2789
عنوان

احساس سنگینی بعد حمله پانیک

143 بازدید | 16 پست

من دو شب پیش حمله پانیک بهم دست داد هنوز حالم اوکی نشده.. همه بدنم درد میکنه پاهام کبود شده ضربانم بالاست هنوز نمیخام زیاد تو جمع باشم

امروز هم کلاس دارم چیکارم کنم خوب شم؟!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخورم حتی این دو روزه مجبور شدم بیشتر بخورم بازم اوکی نیستم چندان

پس ریشه ای درمان کن عزیزم ریشه ترست رو پیدا کن رو خودت کار کن دارو موقتیه من هم ۲ سال درگیرش بودم خیلی حال روحیم خراب بود خداروهزار مرتبه شکر خوب شدم دیگ و هیچ وقت استرس و پنیک نشدم 

منم داشتم پانیک خودت باید خودتو با خعلی چیزا سرگرم کنی روحیه رو شاد کنی

ببین خیلی کارا میکنم برای شاد کردن روحیم ولی بعضی وقتا دیگه جواب نمیده مثل این سری..

اصن از کنترلم خارجه

ببین خیلی کارا میکنم برای شاد کردن روحیم ولی بعضی وقتا دیگه جواب نمیده مثل این سری..اصن از کنترلم خا ...

از افسردگی میاد ... از نا امیدی ...یادمه منو هیچی خوشحال نمیکرد حتی خرید یا کلیپای خنده دار هیچییییی رفتم کلاس گیتار و دمنوش هایی ک عطاری داد قرص کلن گزاشتم کنار الان ۶ماهه خوب شدم ۳ ماه در گیر شدم

پس ریشه ای درمان کن عزیزم ریشه ترست رو پیدا کن رو خودت کار کن دارو موقتیه من هم ۲ سال درگیرش بودم خی ...

از بچگی تو استرس و اظطراب بودم از بیست سالگی مجبور شدم قرص اعصاب بخورم 

ریشه رو هم پیدا کنم نمیتونم کاری کنم چون اطرافیانم باعثش شدن و کاری از دست من ساخته نیست..

مثل یه چاقو که هر بار انگار بیشتر فرو میره تو بدنم 

و من دستو پام بسته‌ست فقط روانم بیشتر عذاب می‌کشه 

از افسردگی میاد ... از نا امیدی ...یادمه منو هیچی خوشحال نمیکرد حتی خرید یا کلیپای خنده دار هیچییییی ...

از من خیلی وقته کاش ۳ ماه بود فقط🫠

نه من ناامید نیستم روتین زندگیم مثل بقیست میرم بیرون میگم میخندم ولی تهش باز یچیزی میاد حالمو خراب می‌کنه 

از من خیلی وقته کاش ۳ ماه بود فقط🫠نه من ناامید نیستم روتین زندگیم مثل بقیست میرم بیرون میگم میخندم ...

البته یه دوره افسردگی هم داشتم

ولی وقتی دیدم کنترل هیچی دست من نیست تونستم از حال و هوای افسردگی بیام بیرون ولی پانیک گریبانمو گرفته بدجور 

البته یه دوره افسردگی هم داشتمولی وقتی دیدم کنترل هیچی دست من نیست تونستم از حال و هوای افسردگی بیام ...

انشالله خدا بهت سلامتی بده روزهای شادی منتظرت هستن که این روزا ب طور کلی فراموش بشن