boshra_khanoom مدیر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 386 عنوان صدای رعدو برقو کیا فهمیدن | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 22 پست یه رعدوبرق بدی صدای وحشتناک داد از جام دومتر پریدم هنوز که هنوزه قلبم داره تند میزنهفهمیدین شمامصداش یه جوری بود آژیر ماشینا درومد 1403/08/23 | 06:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nlzsat15 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2038 کجایین مگه؟ من دیشب تو خونه بخاری روشن بود و با لباس آستین بلند، باز داشتم از سرما میلرزیدم کولر و پنکه روشن خوزستانم یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
مینولیا عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3393 خیلی ترسیدم دو بار این صدا پخش شد اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
boshra_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 386 من انقده دوست دارم کیف میکنم وقتی تو خواب باشی همچین صدایی بیاد دیوانه میشی این
گوربه_سیاه_کوچولوو عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 3821 منم دلم سرما میخواد خوزستان هموون پس چون اونجا گرمهما تهرانیم من از وسطای مهر با پالتو میرم بیرون البته سرمایی هم هستم بدجور 😂 اول جوونی عین پیرزنا باید ۱۰۰ تا لباس بپوشم رو هم هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
گوربه_سیاه_کوچولوو عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 3821 کولر و پنکه روشن خوزستانم وای منم باید بیام جنوب ما هم خرمشهر فامیل داریم واقعا خیلی خوش میگذره 😃 خوش به حالتونمن کلا عاشق جنوب کشورم هم مردمش هم دریاش همه چی همه چی شاید بیام یه شوهر عرب کنم 😅 هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
بهار69(مامان_ایلیا) عضویت: 1391/12/09 تعداد پست: 3122 وای منم باید بیام جنوب ما هم خرمشهر فامیل داریم واقعا خیلی خوش میگذره 😃 خوش به حالتونمن کلا عاشق جن ... چرا ؟ گرما دوس داری؟ لطفا وسطای تابستون بیا تا حرفتو دو دستی پس بگیری خخخخخخخوزستان ک فقط عرب نیست من بختیاریم خدایا ااااااااااا شکرت
گوربه_سیاه_کوچولوو عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 3821 چرا ؟ گرما دوس داری؟ لطفا وسطای تابستون بیا تا حرفتو دو دستی پس بگیری خخخخخخخوزستان ک فقط عرب نیست م ... 😂😂 واقعیت بهار اومدم ولی تابستون نه شاید حق باشما باشه تابستون بیام در برماره میدونم اتفاقا ما هم لریم خرم ابادیم و فامیلامون تو خوزستان هستنعروسمونم بختیاری دختر گلیه ماهه ماه 🌺🌷 البته بختیاری ها همشون ماهن 🌹💕❤️ هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷