2777
2789
عنوان

با شوهر مهمان دوست جكار كنم ؟؟

425 بازدید | 18 پست

سلام عزيزان من يه مشكلي دارم واز شما راه حل ميخام.من با برادرشوهر و خواهر شوهرم تو يه شهر غريب زندكي ميكنيم كه از شهر خودمون خيلي دوره ما و برادرشوهرم تو يه ساختمون زندكي ميكنيم ،و رفت و امدمون هم زياده و جوري هست كه شب ميان شب نشيني و شام هم خونه شون نميخورن و هر جا ميرن همونجا شام هم بايد بخورن .برادرشوهر م كه جون تا نصف شب تو مغازه ست دير مياد واسه همين زياد جايي نميره اما شوهرم هفته اي يك بار برادر و خواهرشو دعوت ميكنه شام منم كه اشبزخونم كوجيك واقعا اذيت ميشم سرزده هم كاهي وقتا ميان و ميكن غذاي سردستي درست كن منم واقعا عاصي شدم همون غذاي سبك هم ادم بخاد برا اين همه ادم درست كنه اذيت ميشه حالا شما بكين راه حل جيه من جكار كنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول با شوهرت صحبت كن اگه كم كرد كه هيچي اما مرحله بعد غر زدن رو شروع كن و قيافه گرفتن اول اينكه مهمون ميادش بگو خسته ام نميتونم غذا درست كنم از بيرون بگير بعدش هم جلو مهمونها همش ازش كار بكش نتونه بشينه هي بگو بيا چايي ببر ميوه ببر. ظرفها رو جمع كن خلاصه اگه با اين راهها درست نشد يه دعوا حسابي باهاش راه بنداز بگو اگه اينبار بدون هماهنگي با من مهمون دعوت كردي از جام تكون نميخورم ها

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

وااای من که انقد سختمه اینجور رفتو آمدا.البته من صب تا شب خونه نیستم دیگع مهمونی نمیاد خودشون میفهمن خستم😆

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖

[QUOTE=48390156]سردستی چی پیپزی مثلا؟ خب چون غرببین میخواد همو داشته باشین[/QUO

يعني هر جي كه خودمون بخوريم مثلا كوكو أملت كتلت ولي خب همينم زياد بايد درست كنم ميوه بايد بيارم جايي بايد بيارم 

هميشه هم بدون هماهنكي با من ميره مهمون دعوت ميكنه .خوشون هم ميان شوهرمم اونا رو دعوتم ميكنه البته اكه شوهرم دعوتم نكنه اونا بازم ميان ولي خب كمتر ميان ديكه مثلا ماهي يه بار بيان خوبه منم همش بايد جادر سرم كنم 

خوب مگه شما خونه برادر و خواهر شوهرت نمیرید؟ دوره ایش کنید، هر هفته خونه یه نفر، اینطوری یبار شام می ...

ما هم ميريم من به شوهرم ميكم خونه خودمون شام بخوريم بعدش بريم شب نشيني به حرفم نميكنه اين طوري ميخام اونام برا شام نيان