2777
2789

عقدیم 

همه رابطه هامون با کان..م بوده همه رو هم تست کردیم نشتی نداشته باشه 

از خرداد ماه تا الان دیوونه شدم همش میگم باردارم 

زیر شکمم بزرگ شده 

بیبی چک روژان مدل خودکاری زدم منفی بود 

بعدش رفتم ازمایش منفی بود بتا 0.39

بعدش رفتم سونو گفت دوتا کیست داری 

دارم قرص دروسبلا میخوردم بسته دومه 

این مدتم پریود شدم هر ماه ولی دوروز اپل لمه بینی داشتم و پریودام کم حجم بوده لخته هم داشته 

الان امروز پریودم تموم شده همش زیر شکمم صدا میده یا پهلوم نبض میزنه مث حامله ها 

دیوونه شدم سر این وسواس همش میگم باردارم جواب ازمایش اشتباه شده سونو، اشتباه دیده ،بیبی چک خطا داده 

همش میگم بارداری وپنهانه و.... چیکار کنممممم

کسی تو شرایط من بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا حس چند روزه منو داری البته فردا قرار دکتر وسونو دارم خیالم راحت میشه با این تفاوت که شما عقدی من دوتا ۲و۳ساله دارم اگه بازم باردار بشم میشه سومی🤦🏻‍♀️گرچه هیچ علائمی بجز عقب انداختن موعدم ندارم 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

به خاطر کیست ها هست...منم داشتم مجردم هستم ...بزرگ شدن شکم از قرصه..از تنبلی هم میشه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بیخیال بابا چیزی بود داخل سون‌و مشخص بود چون میترسی فکر میکنی

همون میگم ولی انقدر استرس و علائم دارم دیوونه شدم میگم سونو کور نیس که تهش تو برا ۴ ماه پیشت شک داری کله بچه مشخص میشه 

دقیقا حس چند روزه منو داری البته فردا قرار دکتر وسونو دارم خیالم راحت میشه با این تفاوت که شما عقدی ...

ان شاءالله که منفیه 

خیلی حس بدیه وقتی شرایطش اصلا نیست

به خاطر کیست ها هست...منم داشتم مجردم هستم ...بزرگ شدن شکم از قرصه..از تنبلی هم میشه

قبله قرصا بزرگ شد بیشتر از زیر شکمه وسط شکمم یه خط توعه دوباره بالا یکم برآمده اس 

دستم میزنم نوشته شکم باردار سفت میشه شکم من نرمه میره تو با دست