2777
2789
عنوان

بچه هايي ك ايفون دارين مياين

1255 بازدید | 35 پست

سلام من شارژر يو اس بي گوشيم خراب شده هر شارژري ك ميخرم بعد از ي مدت خونده مميشه توسط گوشيم كسي نميدونه بايد چيكار كنم؟

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار     

من والا بريدم انقدر شارژرام همه داغون شدن فقط تنها راهنماييم اينه يه كابل ١٠٠٪ اصل بخر بعدم روي كابل رو چند تا محافظ كابل كه اپ استورا دارن بخر بزن 

واسه همه ي آدما نبايد خودت باشي بايد يكي باشي شبيه خودشون🙌👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااايييي مال منم همينه هر هفته يه كابل ميخرم حتي اصل هم خريدم بازم خراب ميشه 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

دقييييقا منم همينطورم

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

شارژر اپل به دلیل نرم و قابل انعطاف بودنش زود خرده میشه من تا الان از اصلش استفاده کردم هرسری ۹۰ تومن میدم سیم شارژر اصله از جای مطمئن میگیرم اما مثل اینکه کلا جنسش همینه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
شارژر اپل به دلیل نرم و قابل انعطاف بودنش زود خرده میشه من تا الان از اصلش استفاده کردم هرسری ۹۰ توم ...

كدوم قسمتش خورده ميشه يعني؟واسه من اصلااينطوري نشده

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین