2777
2789
عنوان

کیا پانیک داشتن داشتن خوب شدن

998 بازدید | 14 پست

سه ساله افسردگی و پانیک داشتم رفتم روانپزشک دارو داد 8، 9 ماه خوردم دیگه نرفتم ولی وقتی قطعش کردم بازم اضطراب و تپش قلب گاهی دارم ولی کمه دکتره ک میگفت طول درمانش یه ساله ولی دیگه نمیخوام قرص بخورم🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من داشتم خوب شدم دوساله دارم دارو میخورم مشکلات دیگه هم دارم . باید مدام تحت نظر باشی و دارو بخور ...

جدی ببین من رفتم دکتر بعد چند بار رفتم همون داروهای قبل رو تمدید میکرد دیگه نرفتم الانم خودم دارو رو قطع کردم پس دوباره میرم دکتر

پنیک به مشکلات مری و معده و رفلاکس مربوط میشه همچنین شوک عصبی یا از دست دادن عزیزان

اره من از وقتی برادرمو از دست دادم اینجوری شدم چون شوک بدی بم وارد شد

همه مشکلات روحی یه منشا دارن ولی گاهی اوقات این علائم هاروحی نیست من خیلی استرسی هستم مدام تپش داشتم واسترس وقتی ازمایش دادم دیدم فقر اهن شدید دارم وتپش واضطرابم ازهمون بود

همه مشکلات روحی یه منشا دارن ولی گاهی اوقات این علائم هاروحی نیست من خیلی استرسی هستم مدام تپش داشتم ...

اها من قبلا اینجوری نبودم بیشتر مشکل روحیه من انقد استرس داشتم تو اوج جوونی دیدم بین موهام یسریاش سفید شده ولی الان درست شده

اها من قبلا اینجوری نبودم بیشتر مشکل روحیه من انقد استرس داشتم تو اوج جوونی دیدم بین موهام یسریاش سف ...

سخت نگیر بخدا استرس سم منی که دارم بهت دلداری میدم خودم الان پرازاسترسم ولی میخوام کنترلش کنم بلاهایی ک استرس سر من اورده امیدوارم سرکسی نیاره

مشکل معده پیدا کردم همیشه تپش دارم چن روزهم هست فهمیدم کیست سینه دارم دکتر گف منشا اصلیش همین استرس هاهست خیلی بدنم اسیب دیده

سخت نگیر بخدا استرس سم منی که دارم بهت دلداری میدم خودم الان پرازاسترسم ولی میخوام کنترلش کنم بلاهای ...

دست خودم نبود ک مال من خیییلی شدید بود فک کن اوایل ضربان قلبم رو 130 بود اونموقع زمانی بود ک داداشم از دنیا رفت بعد رفتم دکتر درست شد الان ولی وقتی دارو نمیخورم گاهی اضطراب دارم خیلی بده 

سخت نگیر بخدا استرس سم منی که دارم بهت دلداری میدم خودم الان پرازاسترسم ولی میخوام کنترلش کنم بلاهای ...

اره خیلی عوارض داره من از استرس کلی وزن کم کردم شدییید، ریزش مو ام میگیری یا سفید شدن مو ام نشونشه

من عزیزم

بایهویی رفتن کسی که چندسال باهم بودیم وبه شدت بهش وابسته بودم

توکمترازچندماه هزارتا مشکل ناراحتی قلبی وپانیک و فشارخون وعصبی و...گرفتم

ولی خب خداروشکر پانیکم زیاد حاد نبود فعلا که ازش خبری نیست

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من عزیزمبایهویی رفتن کسی که چندسال باهم بودیم وبه شدت بهش وابسته بودمتوکمترازچندماه هزارتا مشکل نارا ...

عه خداروشکر عزیزم برا من خیلی شدید بود ولی بازم خداروشکر دیگه حمله عصبی و اینا بهم دست نمیده خیلی وقته ولی فقط در حد اضطراب بعضی وقتا دارم تپش قلب

عه خداروشکر عزیزم برا من خیلی شدید بود ولی بازم خداروشکر دیگه حمله عصبی و اینا بهم دست نمیده خیلی وق ...

انشالله که کاملا برطرف شه عزیزم❤

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞