2777
2789
عنوان

چجوری کات کنم

63 بازدید | 5 پست

بچه ها سعی میکنم خیلی طولانی نشه

حدودا دو سال پیش من سر یه دختره ای که احساس میکردم یچیزی بینشون هست  و اینا چند باری بحثشو کردم و دعوا هم شد ولی تهش میشد ک من مشکوک و حساس و بدبینم. دختره هم میدونست که این با منه!

خلاصه شیش ماه بعدش من فهمیدم که اینا با هم ارتباط داشتن ولی نمیدونستم که عاشقانه بوده و فکر میکردم رفاقتیه البته به گفته خودشون. منم بعد این که فهمیدم کلا کات کردم و دعوا هم شد. چند ماه گذشت و برگشت سمت من باز و گفت که من فقط بخاطر اینکه حساس نشی نگفتم و اینا و ی مشت دلیلای مسخره، منم کلا نمیدونستم چیزی بالاتر از رفاقت بینشون بوده و وقتی فهمیدم که به رسما بهم خیانت کرده و کلا رید.م بهش و دیگه تموم

ولی از اون موقع به بعد پیاماش شروع شد ک اشتباه کردمو فلان کردم منم یکی دوبار بلاک کردم ولی بازم پیام میداد با شماره دیگه . الان حدودا دوسالی میگذره از اون ماجرا ولی هنوزم بهم میگه ک دوسم داره و پشیمونه خودمم دلم واسش میسوزه و میدونم دیگه کاری نمیکنه واقعا هم دوسم داره اما اصلا حسم بهش مثل قبلا نیس چند بارم بهش گفتم من بخشیدم همه چیو ولی نمیخوام برگردم چون نمیخوام یادآوری شه اون دعواها و ماجرا ها چون روحمو بهم میزنه ولی تو کتش نمیره الانم ی هفتس چت میکنیم ولی نمیدونم چی بگم بهش ک بفهمه حالمو. منم دوسش دارم ولی با چنین چیزی کنار نمیام فقط نمیدونم چجوری به این بفهمونمش ک ناراحت نشه. بلاک هم نمیتونم کنم چون دوسش دارم ولی نمیخوام باهاش باشم دیگه

داستانت شبیه منه چقدر.‌‌.‌.من بخشیدم ولی اون بازم تکرار کرد دقیقا امروز فهمیدم و کات کردم 

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی دوباره بهت خیانت کرد؟؟

بلع .دوستام نگو با کسی دیدنش ب من نمیگفتن امروز فهمیدم🥲

کد هدیه ۵میلی طلا از میلی گلد  milli-09qyk  ،کافیه میلی گلد رو نصب کنین و این کد دعوتو بزنین برای هر دومون ۵میلی طلا رایگان میده😍