2777
2789
عنوان

از شاغل بودن خسته شدم

372 بازدید | 10 پست

ساعت کاریم ۸صبح تا ۱ظهر هست اما متاسفانه همسرم شغلش ازاده و ساعت ۱۱میره سرکار خونمونم نزدیک خونه مادرشوهرم هست هرروز صبح میره نون تازه میخره میره با مادرش صبونه میخوره میره سرکار ساعت ۱۱شبم برمیگرده ی لقمه شام میخوریم بغدش من میخوابم که صبح زود بیداارشم ایشون باز تا ۲شب بیداره بدم میاد که نمیتونم بالا سر شوهرم میاد انگار نه انگار زن و شوهریم چندروز پیش به مامانم گفتم میخوام انصراف بدم ی طوری قشقرش به پا کرد که دیگه لال شدم شما بگید چطور زندگیتونو مدیریت میکنید

من ۶میرم تا ۱۲ میرسم خونه

ولی منم حتی خسته م😂

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

نمیتونی عصری بری پیش همسرت یکم ؟؟

یا زودتر بیاد خونه؟ 

کار برا خودشه؟؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت باید مدیریت کنه 

به جای ساعت ۱۱ ساعت ۸ و ۹ بره سر کار ساعت ۷ و ۸ شب هم برگرده .

اون طوری یه چند ساعتی وقت دارید با هم باشید . 

برای صبحانه هم شما صبحانه حاظر کنید و شوهرتو موظف کن که با هم صبحانه بخورید .

همسرت باید مدیریت کنه به جای ساعت ۱۱ ساعت ۸ و ۹ بره سر کار ساعت ۷ و ۸ شب هم برگرده .اون طوری یه چند ...

شوهرم مغازه داره ۸صبح که نمیتونه باز کنه از اون طرفم حداقل تا ۱۰باید مغازه باشه ۱۱میرسه خونه

شوهرم مغازه داره ۸صبح که نمیتونه باز کنه از اون طرفم حداقل تا ۱۰باید مغازه باشه ۱۱میرسه خونه

ناهار ببر مغازه با شوهرت بخور 

یا بعد از طهر ها برو مغازه پیش شوهرت . 

شما اگر از کار هم استعفا بدی بازم شوهرت اون تایم سر کاره 

خب برا صبحانه همسرتو بیدار کن با زبان خوش بگو بیا باهم صبحانه بخوریم . ظهرم که میایی یه ساعتب بخواب بعد ظهر یه ساعتی برو پیش همسرت

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!