2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کیه

52 بازدید | 5 پست

مامان سر یه مسئله خیلی ناچیز و بی اهمیت منو نفرین کرد، خیلی ناراحت شدم اما خودمو کنترل کردم چیزی نگفتم ( فقط گریه کردم)

بعد سر جریانی که من کوچکترین تقصیری نداشتم منو نفرین کرد، درمورد چیزی که روش حساسم

نفرین مامانم منو بشدت بهم میریزه یعنی دیوونه میشم

منم دیگه دیوونه شدم مامانمو زدم، انقدر جیغ کشیدم از گلوم خون میومد، انقدر موهامو کشیدم😆تو اتاقم وسایلامو پرت کردم دستم نمیدونم کجا خورده از چند جا کبود شده

واقعا من با نفرین بشدت بهم میریزم طوری که میگم کاش از اول وجود نداشتم تا نفرینای مامانمو نشونم

بجای اینکه دعای خیر بشنوم، سر موضوعی که هیچ تقصیری ندارم و روش حساسم منو نفرین میکنه

مامانم عادت کرده کلا، بعد اومده میگه من که چیزی نگفتم

خب با این همه کولی بازی ک در اوردی حتما یه چیزی میدونه نفرین کرده دیگه 😐😐 

مامان ما کتکمون هم میزدن بازم دست بلند نمیکردیم 

خیلی کارت زشته که اینجوری رفتار میکنی 

انقد دلشو میشکنی که شاید یه جا هم ک مقصر نیستی ولی اقدر دلش ازت پره که نمیتونه تحمل کنه 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

نفرین بیجا برمیگرده یه خود شخص . 

پس هر موقع نفرین بیجا کرد اصلا ناراحت نشو چون برمیگرده به خودش 

ولی کتک زدنش و اینا رو هیچ جای توجیه نیست .

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام به خودشم برگردهدست خودم نیست این مواقع

نفرین مثل یک پرنده پرواز میکنه و بر دوش شخص نفرین شده میشینه اگه شخص لایق نفرین باشد که میشینه کامل اگه نه پرنده پرواز میکنه و برمیگرده روی دوش شخص نفرین کننده میشینه. 

خوبه که راضی به نفرین شدن مامانت نیستی 

فقط رو خودت مسلط باش . 

حین خشم برو وضو بگیر  هر شرایطی ک بودی مشکلی نیست 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد