2777
2789

سلام بچه ها

من پارسال شب یلدا سقط قانونی داشتم بخاطر ابتلا جنین به سندروم داون، دکتر و آزمایشات گفتن اتفاقی بوده و دکترم گفت که از سه ماه بعد از سقط میتونم مجددا اقدام کنم اما من هنوز بعد از یک سال جرات نکردم اقدام کنم و یادآوری خاطرات و اتفاقهایی که برام افتاده خیلی اذیتم میکنه، مثل روزی که رفتم سونو ان تی، روزی که جواب آزمایش ریسک بالا اومد، سلفری، سوزن آمنیوسنتز  روزی که با پای خودم بیمارستان بستری شدم، لرز و بالا آوردن های بیمارستان و خلاصه همه چی خیلی برام دردناکه... 

کسی بوده تجربه مشابه من داشته باشه اما بارداری بعدیش سالم بوده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بارداری اولم بود بخاطر همین خیلی ترسیدم

باز خداروشکر شما زود تشخیص دادن سقط کردی اون اصلا آزمایش نداد و دنیا اومدو دید سندرم داون 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

عزیزم فامیل ما بچه اولش سالم بود بچه دوم سندروم و بدنیا آوردش الان هفت سالشه ، بچه سوم هم  زیر نظر دکتر و آزمایشات مختلف باردار شد و بچش سالم بدنیا اومد

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

عزیزم

سنتون چنده

و اینکه پزشک علت سندروم داون شدن رو از نظر کروموزومی نگفت؟ چون با دونستش علتش میتونی بفهمی احتمالش چنددرصده که فرزند بعدش خدایی نکرده بیمار باشه

ولی من تو کتاب ژنتیکم خوندم این احتمال که مجددا فرزنتون بیمار باشه خیلی پایینه اگه سنتون زیر ۳۵ باشه 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
عزیزم خب چه تضمینیه دوباره اینطوری نشه🥲منظورم اینه که بچه دار شدن ارزش اینهمه زجر رو‌داره؟

من قبلا توجهی به بچه دار شدن نداشتم ولی از یه جایی به بعد سنت که میگذره میبینی چقدر مهم بود و ای کاش زودتر از این سالها بهش توجه کرده بودیم

عزیزمسنتون چندهو اینکه پزشک علت سندروم داون شدن رو از نظر کروموزومی نگفت؟ چون با دونستش علتش میتونی ...

۳۲ سالمه، چرا کاریوتایپ گرفتن و گفتن کاملا اتفاقیه و از نوع موزاییسم که ممکنه مجدد تکرار بشه نیست

باز خداروشکر شما زود تشخیص دادن سقط کردی اون اصلا آزمایش نداد و دنیا اومدو دید سندرم داون

نگهداری از بچه اش سخته؟ من دایما با خودم درگیرم که آیا سقطش کار درستی بود یا نباید سقط میکردم ... 

۳۲ سالمه، چرا کاریوتایپ گرفتن و گفتن کاملا اتفاقیه و از نوع موزاییسم که ممکنه مجدد تکرار بشه نیست

خب عزیزم نگرانی چی رو داری؟ من بیشترین احتمالی که دیدم تو موارد مختلف ژنتیکی که یه مشکل کروموزومی باعث سندروم داون دیدم ، احتمال فرزند بعدی داون رو ۲۰ درصد میگفت پس در بدترین حالت ۸۰ درصد احتمال سالم بودن هست که درصدبالاییه

یعنی اینجوری که شما میگین که اتفاقی بوده و اینا احتمالش باید خیلی پایین تر و مثل بقیه افراد باشه 

بنظرم برای اینکه استرستون کم شه و مشکلی هم ایجاد نشه تحت نظر یه پزشک خوب شروع به اقدام کنین اینطوری خیالتون راحته 

اگه خیلی استرس داشتین میتونین از متخصص ژنتیک هم کمک بگیرین تو مراکز مشاوره ژنتیک که تست های مختلف انجام بدن خیالتون راحت ترشه

نگهداری از بچه اش سخته؟ من دایما با خودم درگیرم که آیا سقطش کار درستی بود یا نباید سقط میکردم ...

نگهداریشون هم باعث عذاب خانواده و هم بچه میشه

البته این نظر منه

ولی خب هزینه های خیلی بالایی دارن 

خیلی کار درستی کردی برای خودشم عذاب بود بیاد به این دنیا فقط همین الان نیست که فرض کن خدایی نکرده اتفاقی برای تو افتاد کی قرار بود نگهداری کنه ازش

دختر خاله من هیچ جا نمیتونه بره نه عروسی نه مهمونی حالا شوهرش خوبه کمک میکنه ولی پسرش دیگه الان 13/14سالش شده روز به روز کنترلش سخت تر میشه باید هر چی اون میگه همون بشه وگرنه خون به پا میکنه 

هم خودت داغون میشدی هم اون بچه ایشالا این دفعه خدا یه بچه صحیح و سالم تو دامنت میزاره

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋