2777
2789
عنوان

جلوگیری طبیعی

522 بازدید | 43 پست

سلام دوستان یکسال و چند ماهه ازدواج کردم قصد بارداری هم ندارم طبیعی جلوگیری میکنم بیشتر وقتا این ماه هنوز پریود نشدم با دو روز تاخیر 

بنظرتون باردارم!؟ 

البته اینو بگم که علائم قبل از پریود رو داشتم تا استرس گرفتم یهو علائمم رفت

بیبی چک بزنم الان نشون میده!؟

۱۲ ساله که جلوگیری طبیعی می‌کردم اما این دفعه الان امروز سه روزه که عقب انداختم هیچ لکه بینی هم ندارم هیچ علائم پریودم ندارم دیروز زعفرون و نبات غلیظ دم کردم خوردم انگار نه انگار الان می‌خوام بلند شم زردچوبه بخورم یه ۱۰ دقیقه نیم ساعت بعدشم زرشک بخورم امیدوارم که پریود بشم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال خطا هست...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

وای منم لکه بینی ندارم این چند روزم همش دارم گرمی میخورم کاش بشم

عین من

نه لکه بینی دارم نه علائم پریود 

هر چقدر هم گرمی خوردم اصلاً انگار نه انگار 

بچه‌ها می‌گفتن آمپول پروژسترون بزنی پریود میشی 

ولی آمپول پروژسترون اگر باردار شده باشی جای بچه رو سفت می‌کنه بچه دیگه با این چیزا نمی‌افته

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

عین مننه لکه بینی دارم نه علائم پریود هر چقدر هم گرمی خوردم اصلاً انگار نه انگار بچه‌ها می‌گفتن آمپو ...

منم پریودم همیشه منظم بود نمیدونم بابت استرس اینجور شدم یا باردارم الان اصلا نمیخوام باردار بشم

منم پریودم همیشه منظم بود نمیدونم بابت استرس اینجور شدم یا باردارم الان اصلا نمیخوام باردار بشم

من هم اصلاً الان موقعیتشو ندارم تازه می‌خواستم امشب یا فردا شب برم در مورد بیمه‌هایی که مثلاً یه مبلغ زیادی از سزارین رو پرداخت می‌کنن پیدا بکنم با سه چهار تاشون قرارداد بنویسم اینجوری همه محاسباتم به هم می‌ریزه

باردارنیستی من 12ساله طبیعی جلوگیری میکنم

ببخشید یه چی بپرسم ، خدا کنه کاربریم نترکه ، بعد اینکه آب مرد اومد باید نزدیکی نداشته باشیم درسته ؟ وگرنه احتمال بارداری هست ؟ خب قبل اینکه اب مرد بیاد چی احتمالش نیس ؟ خیلی استرس زا هس جلوگیری طبیعی