2777
2789
عنوان

بیش فعالی بچه ها

83 بازدید | 9 پست

یه سوال داشتم لزوماً بچه های که بیش فعالی دارن تو مدرسه از لحاظ درسی مشکل دارن و ضعیف هستن یا ممکنه کسی که بچه اش بیش فعالی داشته باشه ولی ممتاز باشه مدرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ADHD دارم.هم تو مدرسه جزو شاگردهای ممتاز بودم و هم توی دانشگاه.امّا دوره های افت هم داشتم.به خاطر افسردگی کارم به بزرگسالان هم کشیده.😬 بچّه های بیش فعّال واسه پیشرفت به دوپامین نیاز دارن.ورزش حتماً باید تو برنامه ی زندگیشون باشه.واسه کنترل هورمون ها و ثبات روحی نقش مهمّی داره.تو حوزه ای که بهش علاقه دارن فوق العاده خلّاق و کاری هستن.حتماً باید دنبال علاقشون برن.

سلام شما تو یکی از تاپیکاتون گفته بودید پوستتون می خاره و ورم می کنه خوب شدین؟فهمیدین مشکل از کجا بو ...

سلام عزیزم علت مال من کهیر عصبی بود رفتم پیش روانپزشک برام دارو نوشت استفاده کردم چند وقت نداشتم دوباره با شروع سال تحصیلی جدید بچه هام استرسم زیاد شد دوباره فقط زمانی که عصبی هستم کهیر میزنم ولی نه به شدت قبل درمان قطعی نداره متأسفانه