2777
2789
عنوان

بدترین حال دنیا

95 بازدید | 11 پست

خانوما شما بعد ازدواج شروع میکنید به ریز شدن روی حرکات و حرفایه شوهرتون؟ یجور که دیگه حتی بترسه دیگه درباره یه سکانس از یه سریال نظری بده؟

اره من اوایل اینجوری بودم به معنای واقعی کلمه عذاب میکشیدم اما رفته رفته یادگرفتم نسبت به خیلی چیزا بی تفاوت باشم اونم فقط بخاطر آرامش خودم الان خیلی بهترم ازاون نظر اما مثه اولا حسی بهش ندارم🥲

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس واقعا دارم به این نتیجه میرسم که ازدواج کار اشتباهیه موافقی سیستر؟

درصورتی ک مجردی خوب و خانواده حمایت گر داشته باشی اره اشتباهه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
پس واقعا دارم به این نتیجه میرسم که ازدواج کار اشتباهیه موافقی سیستر؟

ازدواج با ادم درست کار درستیه و با ادم اشتباه  اشتباه بزرگیه 

در کل  نمیشه گفت قطعا خپبه یا بد 

برا بعضیا خوبه برا بعضیا نه 

ازدواج مسولیت خییییلی بزرگیه  اونایی ک در خودشون تواناییشو میبینن باید دنبال ازدواج باشن 

نه صرفا کسایی که بسته ب شرایط خودشون و جامعه و سنشون و این قبیل مسائل ب ازدواج فکر کنن 

🥰در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن🥰
ازدواج با ادم درست کار درستیه و با ادم اشتباه اشتباه بزرگیه در کل نمیشه گفت قطعا خپبه یا بد برا ...

نفس ادما تا ازدواج میکنن شروع میکنن به ایراد گرفتن از هم در حالی که قبل ازدواج قربون هم میرفتن

سلام خوبی؟ پارسال شام غریبان یادته برا آرزوهات شمع روشن کردم امشب یادم افتاد ازت بپرسم بهشون رسیدی ...

سلام تو خوبی ؟ نمیدونم کاش ۳ماه دیگه این سوالو ازم پرسیده بودی یکارایی دارم میکنم که نمیدونم یا خوشبخت میشم یا بدبخت...دمت گرم که یادم افتادی با معرفت خودت خوبی نفس؟