2777
2789
عنوان

بابا و مامانم خیلی حرص میدن

353 بازدید | 23 پست

من حامله بودم داداشم و بابام گفتن نیای اینجا(خونه مامانم) بمونیا بعد زایمانت حالا زنداداشم حاملست بابام انگار بچه خودش داره دنیا میاد انقدر که ذوق داره ، به داداشم میگه زنت زایمان کرد بیارش اینجا مامان ازش نگه داری کنه 

روز مادر من واسه مامانم دستگاه فشارسنج خریده بودم داداشم و زنش یه تبریک خشک و خالی هم بهش نگفته بودن حالا برداشته دستگاهو برده خونشون که فشار زنشو طی بارداری چک کنه آخرشم صاحاب میشه…

توی بارداریم خانوادم چنان رفتار بدی باهام کردن هیچوقت فراموش نمیکنم عقده شده برام هروقت یادم میفته بغض میکنم …حالا منی که همیشه از همه بچه ها بیشتر هواشونو داشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عجیبن خانواده ت

عجیب تر از اونچه فکرشو کنی 

من حامله بودم سر همین موضوع که بیام خونه مامانم بمونن یا نه با داداشم دعوام شد آخرش داداشم منو از خونه مادرم بیرون کرد استرس بهم داد عصبیم کرد پدر و مادرمم جلوشو نگرفتن حالا همش نگران عروسشونن که چیزیش نشه 💔

هی خواهر خیلی ناراحتم ازشون

ببین برای خودت قرص ویتامینه و هر چی بدنت نیاز داره بخر سعی کن بری پیاده روی با خودت خوش باش ما هم زندگیمون همینه پدر مادر خودمون عروس که محل نمی ده دوست دارن پدر و مادر همسر دختر خودشون منم کلا رفت امد نمی کنم با هیچ کدومشون