2777
2789
عنوان

کامم سوخته😭

100 بازدید | 8 پست

بچها امروز صب دانشگا داشتم انقد کشش دادم دیرم شد همزمان مامانمم گفته بودم واسم کو کو درس کنه سریع یکی انداختم دهنم خیلیی داغ بود صب متوجه شدم یکم داره میسوزه و سوخته ولی گفتم شاید مث بقیه موقه ها ی ذره حساس شده و خودش بعد چن روز خوب میشه ولی الان ک میخاستم ناهار بخورم دیدم خیلیی اذیتم میکنه رفتم نگا کردم دیدم اون قسمت ب طرز وحشتناکی قرمزززز شده تا حالا اینجوری نشدم. شکلشو بخام بگم شبیه آبسه س ولی خب آبسه نیس ..چیزیم میخورم درد میگیره. چیکار کنم تروخدا ی راهکار بدین😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیجوری خالی؟۲ دیقه بمونه خوبه؟چن بار انجامش بدم

اره ...همینطوری خالی...دو سه بار تا شب تکرار کن...۵ دقیقه هم نگه دار تو دهنت....زود اثر میکنه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
برای منم پیش اومده زود خوب میشه

اخه این خیلی بده .من خودمم زیاد کامم سوخته ولی اصن کامم تغییری نمیکرد ولی این لنتی ورم کرده قرمزززز. ینی عین خون میمونه یلحظه ترسیدم.خیلی اذیتم..دیگ غلط کنم چیزیو داغ بخورم