2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 36 پست
اگر خونتو عوض نکنی مجبور میشی خونه رو با کل وسایلات عوض کنی,, چون اگر رفتن تو یخچال و گاز ت خونه کرد ...

در اون حد نيستن ولی تو یکی کابینتا ک زیر سینکه و اونکه لوله ی سینکه و کشو ها دیدمشون

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 
فکرکنم بین چوب وسنگها سوسک تخم گذاشته بار آخر ک سم زدیم دیگه نبود گاهی ریزه ریزه مرده بودن بیرون کاب ...

نه اساس کشی کن....سوسک خونه قدیمی ریشه کن نمیشن.....یه وقت تو وسایل برقیتم تخم میزارنا.....دیدم که میگم.....به نطرم وسایلتو قشنگ سم پاشی و تر وتمیز کن جمع کن برو 

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اون حد نيستن ولی تو یکی کابینتا ک زیر سینکه و اونکه لوله ی سینکه و کشو ها دیدمشون

تخم گذاری میکنن بعد تابستون یهویی میریزن بیرون,,,اگر شرایطشو داری جابجا شو

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خودمون مریض نشیم یهو 

ببین جابجا شو.....نظر همه همینه...همت کن و برای همیشه خلاص شو....سوسک خیلی چندش اوره واقعا.....حتی فکر کردن بهش تهوع اوره.....

ببین جابجا شو.....نظر همه همینه...همت کن و برای همیشه خلاص شو....سوسک خیلی چندش اوره واقعا.....حتی ف ...

خودمم میبینمشون حالم بهم میخواد بخوره هر ماه ثنج شیش بار وسایل کشوهامو شستم 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 
الان ک زمستونه سخت نیس جابجا شم؟؟؟؟بذارم بعد زمستون با الان جابجا شم؟

الان جابجا سو وبرای عید راحت شو.....هنوز هوا نباریده و برفی نیومده....توروخدا برو از اونجا☺