2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم

287 بازدید | 36 پست

من نه ماهه ازدواج کردم داریم پول جمع میکنیم خونه بخریم اول ک میخواستیم خونه اجاره کنیم سخت نگرفتم تا ی خونه ی ساده اجاره کردیم ک نو نیس و نسبتا قدیمیه بخاطر اینکه کرایه کمتر بدیم من با همه چیش میسازم اما از اول همینجور سوسک داشته و ما سمپاشی کردیم خوب نشده کابینت هاش ازوناست ک قبلا سنگی بوده و بعدا چوب کردن. از سبز یبزیای دوره سینکش معلوم بود بهداشت رعایت نمیشده قبلا

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 

فکرکنم بین چوب وسنگها سوسک تخم گذاشته بار آخر ک سم زدیم دیگه نبود گاهی ریزه ریزه مرده بودن بیرون کابینت ها ولی الان باز دیدم تو کشو چندتا ریزه مرده بود اعصابم خورده 

شوهرم میگه میخوای عوض میکنیم خونه رو 

ولی احساس میکنم اسباب کشی خیلی سخته

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریشه کن نمیشن اگه برین یه خونه دیگه هم باید اول تمام لوازمتون رو استریل کنین بعد ببرین خونه جدید وگرنه دوباره اونجام هستن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

برید خونه دیگه۰ ورگرنه هرروز بکش بکشه۰ حشرات هیچوخ تموم نمیشن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!