2777
2789

ی سری از وسایل رو تو پاگرد گذاشتیم چون انباری و اینا نداره و ما طبقه اخر هستیم و تک واحد هستش‌ یعنی راه پله جلوی در ما هیچ ربطی ب طبقات‌ پایین نداره ی روز درو‌ باز کردم دیدم کارگرش‌ ک برای بازسازی‌ اورده توی وسایل ما داره میگرده هم اون هم من سکته زدیم منم بی روسری و با لباس نامناسب بودم‌ گفت جارو میخواد بش دادم تا رفت پایین جارو رو تمیز برگردوند‌ حالا امروز رفتم دیدم ی وسیله نیست چکار کنم ب طبقه پایینی بگم ؟ خبر مرگش‌ ک دزد و راه میده تو ساختمون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگید اما نمیتونید ثابت کینید بعد دردسر میشه چون حتما میگن چرا گذاشتید جلو دست که کارگربیاد برداره

اخه اصلا کارگر چرا باید بیاد بالا وقتی ما گفتیم اینا وسایل ماست و نیاید چون ما اینجا بی روسری تردد‌ داریم

اولش بگو راستش چندروزیه میخام یچیز بگم ازاین میترسم ک شما ناراحت بشیدو باعث سوتفاهم بشه

بعدش بقیه حرفتو بهش بگو

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
بگوولی چرا خبز میگرش؟ مگ میدونه یارو دزده؟🙄

کلا طرف ظاهرش خیلی داغون بود ولی بقیشون‌ اوکی بودن کلا ی ماهه این همسایه خون مارو تو شیشه کرد دوست دارم بزنم تو دهنش

اخه اصلا کارگر چرا باید بیاد بالا وقتی ما گفتیم اینا وسایل ماست و نیاید چون ما اینجا بی روسری تردد‌ ...

درسته اماوقتی مدرک برای ثابت کردن نداشته باشی خیلی راحت میتونن بهانه بیارن اما مراقب باشیداگر اون کارگربرداشته باشه میتون خیلی راحت بازم در باز باشه بیادبالا چون فهمیده اونجا چه چیزای هست 

اولش بگو راستش چندروزیه میخام یچیز بگم ازاین میترسم ک شما ناراحت بشیدو باعث سوتفاهم بشهبعدش بقیه حرف ...

خانمش‌ انقد پرو بود اول اومده‌ کلی کلاس می ذاره برا ما حتی کثافت کاری و گردو خاکشو‌‌تمیز نمیکنه ما مجبور شدیم تمیز کنیم ک رفت و آمد هست اذیت نشیم‌ حالام‌ ک اینجوری