2777
2789
عنوان

بییید سیاست های زنونه یاد هم بدیم

152 بازدید | 13 پست

من اوایل زندگیم خیلی مشکل داشتم خیلی زیااااااااااااااد

اما الان باهم خیلی خوبیم

شما اگه سیاسیت و ترفندی بلدید بگید

.../من ی زن چاق و سفید و خوشگلم که شوهرم عاشقمه/...26سالمه و  امیرم 31 سالشه که شده همه جونم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول کن هممون سیاست زیاد بلدیم

اما اینکه کدوم رو کجا به کارببریم مهمه

اینکه بتونیم خودمون رو کنترل کنیم مهمه

وطرفمون هم حد شعورش چقد باشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

قبول کن هممون سیاست زیاد بلدیماما اینکه کدوم رو کجا به کارببریم مهمهاینکه بتونیم خودمون رو کنترل کنی ...

اره واقعا اینو قبول دارم

اصلا ب نظر ناز و عشوه تو وجو زنه فطرتشه

.../من ی زن چاق و سفید و خوشگلم که شوهرم عاشقمه/...26سالمه و  امیرم 31 سالشه که شده همه جونم...!

خداروشکر بلد نشدم بلدم هم نمیشم ۱۸ ساله کف بازارم از همه بیشترکار کردم کمتر ارزش دیدم دا از ...

چ ربطی ب کف بازار بودن داره؟

وا

به هیچ عنوان از خانواده خودتون و مشکلاتی که در مجردی داشتید نه پیش همسر بگید نه پیش خانواده همسر 

مثلا با خواهرت مشکل داشتی به شوهرت نگو فردا اگه با خواهرشوهر دعوا کنی میگه تو با خواهر خودتم نمیسازی چه برسه خواهر من 

یا خیلی چیزا دو میزنه تو سر آدم،  همیشه یه جوری برخورد کنید که انگار در مجردی پادشاهی می‌کردید و خانواده خوبی داشتید ...

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

به هیچ عنوان از خانواده خودتون و مشکلاتی که در مجردی داشتید نه پیش همسر بگید نه پیش خانواده همسر مثل ...

مرسی عسلم