2777
2789

چرا من نمیتونم هیچکسو‌جاش قبول کنم با این ک خیلی اذیتم کرد ک جدا شدم اما هنوز دوسش دارم میترسم فرصت ازدواج دوباره پیش بیاد و من نتونم فراموشش کنم و‌همیش مقایسه کنم

اون اگه لیاقت داشت به یادش باشی ازش جدا نمیشدی

میموندی تو اون زندگی میپوسیدی قدر الانتو میدونستی

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فراموش که قطعا نمیکنی،این ادم بخشی از زندگیت بوده،ولی دیگه جدا شدی و اون ادم نقشی تو زندگیت نداره ،اگه یه ادم خوب سر راهت قرار بگیره اصن دست خودت نیست و تو بخوای نخوای اون ادم قبلی از یادت میره،نیازی نیست تلاش کنی برلی فراموش کردن کسی،کافیه یه ادم درست تو شرایط خوب جلو راهت سبز بشه یه جوری گذشتت برات بی اهمیت میشه که خودتم باور نمیکنی

اون اگه لیاقت داشت به یادش باشی ازش جدا نمیشدیمیموندی تو اون زندگی میپوسیدی قدر الانتو میدونستی

😭😭با این ک عاشقش بودم مجبور شدم بخاطر اعتیاد و خیانتش دل بکنم ازش اما نمی‌دونم چرا فراموش نمیش

😭😭با این ک عاشقش بودم مجبور شدم بخاطر اعتیاد و خیانتش دل بکنم ازش اما نمی‌دونم چرا فراموش نمیش

همون ویژگی های بدش و به یاد بیار و به خودت افتخار کن ازش خلاص شدی

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

بچه دارین؟

پس حق داشتی موضوع اعتیاد نابخشودنیه عزیزم

حتی اگر ذره ای تلاش میکرد انقد دوسش داشتم ک اعتیادش مهم نبود اما اون هیچ وقت نفهمید چقد میخامش هیچ تلاشی برای این ک جدا نشیم نکرد