2777
2789
عنوان

خوابام به طرز عجیبی تعبیر میشه

101 بازدید | 9 پست

دلیلش چیه 

فک کنم دو سه روز پیش تاپیک زدم یه خروس سفید توی حیاطمون در حال جون کندن بود 

دقیقا روز بعدش یه خروسای سفیدمون داشت توی حیاطمون جون می‌کند پیش دامپزشکی پردیمش ولی مرد 

هر اتفاقی میخواد بیوفته قبلش خوابشو میبینم و مو به مو تعبیر میشه 

چی میشه که یه آدم انقد خواباش واقعی باشه 

عه رویای صادقه میبینی 

بنظرم بعد هر خوابت صدقه بده چن بار

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه رویای صادقه میبینی بنظرم بعد هر خوابت صدقه بده چن بار

خودمم توی فکرشم 

یکی دیگه هم توی تاپیکام هست گفتم خواب بد دیدم برای تعبیر نشدنش صلوات بفرستید (خواب دیدم آبجیم مریض شده)دقیقا دو روز بعدش آبجیم مریض شد 

دیگه دارم از خودم میترسم 🥲

خودمم توی فکرشم یکی دیگه هم توی تاپیکام هست گفتم خواب بد دیدم برای تعبیر نشدنش صلوات بفرستید (خواب د ...

نماز میخونی؟

کار خاصی میکنی این اواخر؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

نماز میخونی؟کار خاصی میکنی این اواخر؟

نه والا 

کار خاصیم اصلا نمیکنم 

فک کنم بهم به ارث رسیده 

چون مامان بزرگ و مامانمم همینجورین 

ولی مال من شدتش خیلی بیشتر توی یکسال اخیر بیشتر هم شده

نه والا کار خاصیم اصلا نمیکنم فک کنم بهم به ارث رسیده چون مامان بزرگ و مامانمم همینجورین ولی مال من ...

حتما دلت پاکه 

ولی من شنیده بودم نماز اول وقت باعث رویای صادقه میشه و میتونی پیش پیش عاقبت چیزی رو بفهمی

ولی گمونم شما هم دلت پاکه هم برا بقیه خیر و خوبی میخوای

خودمم توی فکرشم یکی دیگه هم توی تاپیکام هست گفتم خواب بد دیدم برای تعبیر نشدنش صلوات بفرستید (خواب د ...

صدقه بده حتماااا..مطمئن باش  

صدقه باعث میشه خواب بد تعبیر نشه