2777
2789
عنوان

باد معده در خواب

1416 بازدید | 28 پست

من جدیدن این مشکل پیدا کردم و زندگی برام شده زهر خیلی بد دوست دارم بمیرم مخصوصا که میخوام لزدواج کنم و دیگه نمیتونم بهش فک نکنم کاش بمیرم این شرم آوری نبینم اصلا کاش نامزد نمیکردم فردا بخوام برم خونه خانواده شوهر چی میشه فردا مهمون برامون بیاد چی ....تا جایی که اطلاع ام دارم درمانی نداره

این مسخره بازیا چیه 

یجور میگی انگار دست خودته و مشکل بد و زشتی هستش و ...! 

این امری طبیعی هستش 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان دار کی گفت درمان ندار🙄دور از جونت سرطان درمان دار بعد یک باد ناقابل درمان ندار😁پرهیز غذایی باید داشته باشب دکتر هم بری دارو میدن عرق نعناع بخور حتما غذاهای نفاخ خیلی کم بخور یا یک مدت نخور سرچ کن میاد غذاها نفاخ و زیره و شیرین بیان هم عالیه

اخه هر چی باشه یه موضوع خجالت آور حتی اگه دست خودم نباشه

این تو مغز خودت شکل گرفته و زشت شده 

چیزی که دست آدم نیست 

زشت نیست ! 

یه چیز خاصی هم نیست که مختص تو باشه 

واسه خیلی ها پیش میاد 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

درمان دار کی گفت درمان ندار🙄دور از جونت سرطان درمان دار بعد یک باد ناقابل درمان ندار😁پرهیز غذایی ب ...

نمیدونم حالا امتحان میکنم اما خب گاهی آدم جایی دعوت چطور پرهیز غذایی کنه 

قرصی. دارویی نمیخوری؟من یه دارویی میخوردم باعث نفخ میشد و اینطور میشد بعد ک قطع کردم طبیعی شدم

نه من فقط ۳ سال پیش برای چاق شدن چند شب شام سنگین توردم بعد اون شروع شد الان چند سال حتی شام نمیخورم اما باز ممکن پیش بیاد 

این تو مغز خودت شکل گرفته و زشت شده چیزی که دست آدم نیست زشت نیست ! یه چیز خاصی هم نیست که مختص تو ب ...

اخه دوست دارم حرمت و احترام بین منو و همسرم بعد ها باشه وقتی من پیشش باشم اینجوری بشه دیگه احترامی نمیمونه

اخه دوست دارم حرمت و احترام بین منو و همسرم بعد ها باشه وقتی من پیشش باشم اینجوری بشه دیگه احترامی ن ...

این چه طرز فکری هستش آخه 

حرمت و احترام بر پایه ی چی شکل قرارع بگیره ک با یه باد تو خواب از بین بره ؟ 🫤

همسر منم تو خواب چند باز شده این اتفاق واسش افتاده 

کاملا طبیعی هستش که تو خواب نشه کنترل کرده 

خیلی داری سخت میگیری تو