2777
2789

من پسرم یماه پیش گرفت گلو دردش زیاد بود صداشم کلا در نمیومد

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شربت دیفن هیدرامین غرغره کن بعد قورت بده یک مسکن‌بخور گلودردت بندازه بچه های من چند روز پیش گرفتن

هیچکدوم تو خونه نداشتیم مسکن کسیم نبود بره بخره تنها بودم ترسیدم با این وضع برم کلاس یهو حالت تهوع بگیرم بالا بیارم

فقط الله 

بدبخت شدیم دیگه

ببین نشاسته با شیر درست کن و شلغم داغ داغ بخور و آب جوش هم بخور من 6 هفته گلو درد بودم هر چی رفتم دکتر اثر نداشت تازه من حامله م  فقط 2 بار نشاسته با شیر درست کردم گلومو دردش خیلی کم کرد کم کم خوب شدم

شربت برم کلد و بخورالان یکم شیر گرم بخور قرص نیوتادین هم بخورناهار که خوردی قرص کواموکسی کلاو بخورشب ...

کنارش باید بیمارستانم برم 

شما گرفتی این ویروس لازمه دکتر بری یا خوب میشه با این مسکنا

فقط الله 

هیچکدوم تو خونه نداشتیم مسکن کسیم نبود بره بخره تنها بودم ترسیدم با این وضع برم کلاس یهو حالت تهوع ب ...

کلاس چندمی؟

بمون خونه استراحت کن سر فرصت هم یا برو دکتر یا خودت دارو بگیر بخور

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
کنارش باید بیمارستانم برم شما گرفتی این ویروس لازمه دکتر بری یا خوب میشه با این مسکنا

من نه نگرفتم والا هرروز یک ویروسی هست من یک گوارشی گرفتم خیلی بد بود

اگه بدن دردداری مسکن بخور

بری بیمارستانم یک سرم و امپول مسکن میزنه برات اگه مواموکسی را هر ۸ساعت بخوری خوب میشی گفتم بعد ناهار بخور که معده ت اذیت نشه

شلغم و لیمو پرتقالم بخور

من نه نگرفتم والا هرروز یک ویروسی هست من یک گوارشی گرفتم خیلی بد بوداگه بدن دردداری مسکن بخوربری بیم ...

اینارو میگیرم بخورم بخدا از تشنگی دارم میمیرم نمیتونم آب بخورم

فقط الله