2777
2789
عنوان

ذهنم خیلی آشفته اس

102 بازدید | 13 پست

بچه ها من ۵ ساله ازدواج کردم 

دو تا بچه دارم 

مامانهایی که دو تا بچه کوچیک دارن یا بزرگ کردن میدونن چقدر روس میکشه بچه.عاشق بچه هامم با تمام سختی هاش ولی همسرم خیلی ناسپاسه همه اش ازم ایراد میگیره  همه کارهای خونه با منه از وقتی از سر کار میاد مثل کیسه برنج میچسبیه به دم تی وی یا موبایل تا داد نزنم سرش هیچ کاری کمکی نمیکنه. به همه ام کمک میکنه بعد گیر میکنه کسی نیست دستشو بگیره حتی خانوادش .من سر این موضوع ها خیلی باهاش مشکل دارم .ادای این آدم‌هایی رو در میاره که بگه من هر چی بگمه تو خونمون در صورتیکه زیاد حرف بزنه میشورم میزارمش کنار از این کار خودمم بدم میاد ولی خیلی پرروعه نگم خیلی شاخ میشه موندم از بچه بازیاش🥺

فقط اونجایی ک گفتی میخاد بگه من تو خونه خیلی شاخم ولی زیاد حرف بزنه میشورمش پهنش میکنم😂😂

بخدا جلوی همه قوپی میاد من به زن رو نمیدم من فلانم من ….تا میبینه چپ نگاه می‌کنم ادامه نمیده😛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من اینکه مرد تو خونه کار نکنه از هر چیزی بذتره . البته اینکه کار بکنه کافی نیستا. یکی از وظایف اولیه است . ولی برای بعضیا که تو خونه مادرشون کاری نکردن خیلی سختتره تا بهشون یاد بدی که خونه مال همه اعضای خونس . قرار نیس فقط یه نفر کار کنه ‌. مشکل اینجور ادما اینه که تو خونشون مرد سالاری بوده ‌. تغییر تفکرش کار راحتی نی . اما به نظر خودم چیزی که جواب میده اینه که مدام اینو مطرح کنی که تو هم باید کار انجام بدی ‌. و مدام ازش کار بخوای . مثلا خودتو مشغول یه کاری کن، و از اون یه کاری دیگه بخواه . چیزی که مهمه اینه که هر روز خواسته رو داشته باش . و شل و سفت نکن . البته نه که از روز اول همه کارا رو بخوای . کم کم عادتش بده کار کنه . و مدام بگو که من خسته میشم و نیازه تو هم کار کنی تو خونه . و اگرم کاری کرد اصلا ایراد نگیر. حتی اگر خراب کاری کرد . شوهر من اینقد خرابکاری میکرد ک میگفتم بیخیال خودم انجام میدم . ولی مشاور گفت اشتباهه . بزار حتی اگر خرابکاریم میکنه ولی انجام بده تا عادت کنه . و این بهانه ای نشه برای در رفتن از کار 

بخدا جلوی همه قوپی میاد من به زن رو نمیدم من فلانم من ….تا میبینه چپ نگاه می‌کنم ادامه نمیده😛

من اگر بودم از این حرفا بهش میزدم که چقد هنوز تو عصر قدیم موندی . این حرفا یه زمانی نشونه بزرگی بود برای مردا . الان نشونه کوته فکری و عقب موندگیه . 

به نظر من اینکه مرد تو خونه کار نکنه از هر چیزی بذتره . البته اینکه کار بکنه کافی نیستا. یکی از وظای ...

هرزگاهی اینکارو می‌کنم و جوابه ولی بعضی وقتها فرار میکنه میگ دیگه نمیتونم من کارامو کردم 

ببین منتظر گذر عمر و اینکه خود بخود حل بشه نباش . هر چی وایسی بدتره و خاطرات بدتری تو ذهنت جمع میشه . برو مشاور. بلاخره از ده تا حرفش لااقل چهارتاش جواب میده . ولی اگر مشاور رفتی هی تو حرف نزن . وایسا مشاور حرف بزنه ‌ 

ببین منتظر گذر عمر و اینکه خود بخود حل بشه نباش . هر چی وایسی بدتره و خاطرات بدتری تو ذهنت جمع میشه ...

باشه ممنون آنقدر حرف دارم موندم چطوری دارم تحمل می‌کنم زندگی به این مدلی که اصلا عادت نداشتم 

خب شما با دوتا بچه ، باید تلاش بیشتری برای ترمیم رابطه و اونچه که میخوای تو زندکیت برقرار باشه بکنی . اما برای اینکه راهکارشو یاد بگیری باید با ادمایی که بلدن یا تجربه اینجوری داشتن و تونستن موفق بشن یا مشاور صحبت کنی و راهکار بگیری . موفق باشی 

خب شما با دوتا بچه ، باید تلاش بیشتری برای ترمیم رابطه و اونچه که میخوای تو زندکیت برقرار باشه بکنی ...

من نمیتونم اینجا براتون توضیح بدم که چقدر اخلاقش بچگونس هر چی سعی می‌کنم کمتر غر بزنم یا چیزی نگم یا با احترام صحبت کنم اون غلدرتر میشه و میگه میخوام ببینم آستانه صبرت تا چه حده یعنی بیشتر اذیت میکنه متاسفانه منم اصلا حوصله این رفتارهاشو ندارم 

من نمیتونم اینجا براتون توضیح بدم که چقدر اخلاقش بچگونس هر چی سعی می‌کنم کمتر غر بزنم یا چیزی نگم یا ...

پس حتما حتما برو مشاور خوب . به فکر اعصاب خودت باش . راهکار بهت یادت میده . بعضیا جلوشون کم بیاری هی بدتر میکنن . دقیقا باید جوابشونو بدی که دور بر ندارن . ایشالا موفق باشین