2777
2789
عنوان

گال گرفتم کمکم کنین

185 بازدید | 13 پست

چن ماهه گال گرفتم خوب نمیشم اولش رو پاهام چن تا دونه زد تو شهر خودمون رفتم دکترپوست گفت چیزی نیس بخاطر گرماس یه پماد داد استفاده کردم بهترشدم اما کامل نه بعد یکی دو ماه دیدم همه جای بدنم دونه میزنه و رفته رفته خارش شدید گرفتم رفتم یه شهر دیگه دکتر پوست خوب که گفت گاله یه محلول دست ساز و قرص داد زیاد فرق نکردم بعد دو هفته رفتم یه پماد دست ساز و قرص دیگه داد بازم خوب نشدم چیکارکنم توروخدا اگه تجربه ای دارین کمکم کنین خارش داره دیوونم میکنه همه جای بدنم پر از لک های قرمز شده😔😣😭

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همچین علائمی دارم از کجا شروع شده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️منم خارش زیاد و لکه قرمز دارم البته موقت یه دوره ...

عکسشو فرستادم بالا ببین مال توام اینطوریه

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
عکسشو فرستادم بالا ببین مال توام اینطوریه

دقیقا همینحوریه🤦🏻‍♀️منتها موقتی خوب میشه باز برمیگرده من جدیش نگرفتم تاحالا وقتای اینجوری میشم نرم کننده های قوی میزنم لباسای گشاد نخی میپوشم خیلی تو خوب شدنش تاثیر داره توام امتحان کن

دقیقا همینحوریه🤦🏻‍♀️منتها موقتی خوب میشه باز برمیگرده من جدیش نگرفتم تاحالا وقتای اینجوری میشم نرم ...

نه من خوب نمیشم هرروشی رو امتحان میکنم خوب نمیشم دیگه پناه بردم به اسپری حشره کش اونم بدنمو میسوزونه اما فایده ای نداره 

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
نه من خوب نمیشم هرروشی رو امتحان میکنم خوب نمیشم دیگه پناه بردم به اسپری حشره کش اونم بدنمو میسوزونه ...

من فکر میکنم اگزما دارم ولی خالم دقیقا همین مشکل شما داشت تمام وسایلش داد رفت خودشم یه پوروسه درمانی طولانی داشت تا خوب شد