2777
2789
عنوان

شهریه دانشگاه

68 بازدید | 4 پست

سلام

من می‌خوام اگه خدا بخواد برم دانشگاه رشته کارگردانی بخونم ولی میگن دانشگاه دولتی خیلی سخته و ظرفیتش به شدت پایین

میخوام بدونم دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی شهریه هاش به چه صورته ، کلا یه چیز حدودی هم بدونم کافیه ، ممنون از همگی

رشته کارگردانی رو نمیدونم .ولی مترجمی آزاد مقطع لیسانس تقریبا ۶ تومن

من تا ماهی 3 میلیون ، یعنی دوتا ترم در سال حدود 25 میلیون مشکلی ندارم چون خودم کار میکنم ولی میترسم از این بیشتر بشه 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا ماهی 3 میلیون ، یعنی دوتا ترم در سال حدود 25 میلیون مشکلی ندارم چون خودم کار میکنم ولی میترسم ...

ببین دانشگاه آزاد ی شهریه متغییر داره خب .اگر واحد عملی داشته باشی ازت بیشتر میگیره ولی کلا فکر نکنموبیشتر از بودجه ات بشه .نهایتا هم وام دانشجویی دارن برو خدا خودش کمک میکنه جور میشه

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
ببین دانشگاه آزاد ی شهریه متغییر داره خب .اگر واحد عملی داشته باشی ازت بیشتر میگیره ولی کلا فکر نکنم ...

ممنونم ازت ، ایشالا

فکر میکنم رشته خوبی باشه چون خودم فیلمنامه نویسی انجام میدم توی خانه سینما هم اسمم به عنوان نویسنده هست ، گفتم اگه کارگردانی هم بخونم حداقل بعدها حرفی واسه گفتن داشته باشم