2777
2789

پیش ۱میفرستم 

مثلا رفته اردو تعریف نمیکنه چجور بودچیکارا کرد

فعلارو درمورد خودش اشتباه میگه مثلا دوستامو میگه دوستات همونی که ما میگیم رو میگه متولد تیر۹۹

اینده ما نباشیم اون چ میکنه 

ینی میتونه ازدواج کنه

کی ازش مراقبت کنه

کسایی که بچشون اوتیسکه بزرگ که شدن میتونن تنها زندگی کنن میتونن خودشونو جمع کنن نگرانم تا دوسه سال دیگه خوب نشع درکو گفتارش و همه فامیل بفهمن

کاردرمانی میبرم گفتار

مثلا دلیل بلد نیس بیاره سوالایی که دلیل بخواد بلد نیس بگه چون بخاطر فلان چیز اینجورشده

کسی بچش اینمدل بوده بعد خوب شده باشه

دلم داره میپکه

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

استارتر ناراحت نشو ازم

ولی شما خودت هنوز درست حسابی نمیتونی ی چیزیو تعریف کنی

اصلا معلوم نیست چی گفتی

بخدا به زور فهمیدم ی مقداریشو 

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینا ک‌ گفتی اصلا علائم قاطع اتیسم نبود واقعا اتیسم فراتر از ایناست پسر شما احتمالا درونگرا و ارومه لطفا خودتونو با این افکار اذیت نکنینن

بعدش خیلی کوچولوعه اخه متولد ۹۹ تازه یعنی ۴ سالشهعه

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

نگران نباش چرا حالا میگی اوتیسم الکی رو بچت اسم نزار خیییلی از بچهای هم سن بچت همینجورین.یکی از دوستای خودم بچش و میبرد گفتار درمانی و....دکتر روانشناس گفته بوده مغزش متمرکز نیست تمرکزش کمه

عزیزم اینا ک‌ گفتی اصلا علائم قاطع اتیسم نبود واقعا اتیسم فراتر از ایناست پسر شما احتمالا درونگرا و ...

@مامان_محمدحسین_فاطمه    این اون کاربریمه داخل یه تاپیک همه علائمو گفتم صفحه ۳فککنم

فکرم خیلی درگیره

بیخودی درگیره آخه

اگر بچه ها بلد بودن جمله قشنگ بگن که مدرسه روزی دو هزار بار ب ما نمیگف با فلان چیز جمله بساز🥲هممون از همونجا یاد گرفتیم

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

@مامان_محمدحسین_فاطمه این اون کاربریمه داخل یه تاپیک همه علائمو گفتم صفحه ۳فککنم

کاش تاپیک رو بفرستی یا علائم دقیق پسرتو بگی از هوش مصنوعی بپرسم تا خیالت راحت شه

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

بیخودی درگیره آخهاگر بچه ها بلد بودن جمله قشنگ بگن که مدرسه روزی دو هزار بار ب ما نمیگف با فلان چیز ...

مثلا هزار بار یه داستانو گفتم ساده هم بود یه اقا پسر با دندونش بادوم شکست دندونش درد گرفت عکسشو نشون میدم میگم چرا دندونش درد گرفت اونم میگه درد گرف همکلاسیاش هرروز میان خونه فعالیتاداخل کلاسو انجام میدن فیلم میدن من تازه از فیلما میفهمم چ خبر بوده خودش بروز نمیده