2777
2789

بهترین مدیتیشن خوندن نماز هست تمام چیزهایی که تو مدیتیشن هست تو نماز بهتر جلوه میکنه نمونه اش اینکه به هیچ چیز جز اذکاری که میگی نباید توجه کنی این یعنی تمرکز روی شکرگذاری از خدا و دریافت انرژی مثبت

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نتیحه گرفتی

من از ارتباط با خدا خیلی نتیجه گرفتم یجور خاصی رفاقت کن باهاش که با کسی نکردی...

باهاش راحت حرف بزن مثل یه دوست دباره هرچی دوست داری گریه کن پیشش التماسش کن بعضی وقتا داد بزن ۸تی براش بعد بگو ببخشید صدامو بلند کردم

یکم در مورد عشق عرفانی مولانا و خود مولانا تحقیق کن و مثنوی معنوی بخوون 

مثنوی قرآن دوم خطاب میشه چون از روی قرآن ‌نوشته شده جالبه بدونی خیلی‌ها معتقدن پایه علم روانشناسی غربی از مثنوی گرفته شده 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

اگر کاری داشتی لایک کن بعدا جواب میدم