2777
2789

تازه دارم ۴تا ۴تا قسمت هارا میبینم

ساحل زنده ست؟ کار کیه؟ میگن بین پلیسا یکی جاسوسه، آره؟؟؟؟؟

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

فقط میگم دنبالش نباش و نبین

خیلی رو مخه

ساحل ی بار زنده میشه باز میمیره

اصن ی وض پیچیده ای داره

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میگم دنبالش نباش و نبینخیلی رو مخهساحل ی بار زنده میشه باز میمیرهاصن ی وض پیچیده ای داره

مزخرفترین سریال

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...

اصلش اینه خودت ببینی

اگر نمیخوای ببینی برات بگیم اگر میبینی با لحظه لحظه هاش حالت عوض میشه. فوق العاده است این فیلم

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
زنده ی ولی میمیره میکشنش قسمت اخر غمگینه

همین اولاشم غمگینه🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

فقط میگم دنبالش نباش و نبینخیلی رو مخهساحل ی بار زنده میشه باز میمیرهاصن ی وض پیچیده ای داره

وای چ بد

یعنی اون جنازه سوخته هه مال ساحل نبوده؟؟؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلش اینه خودت ببینیاگر نمیخوای ببینی برات بگیم اگر میبینی با لحظه لحظه هاش حالت عوض میشه. فوق العاد ...

بگو برام

خیلی تحت تاثیرشم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط میتونم بگم وقتتو پای این سریال نزار چون واقعا با روان ادم بازی میکنه

داغون شدم امروز با ۴قسمت اول😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلی بدبختی میکشن چند فصل ساحل ک پیدا میشه با خوشحالی دارن میبرنش، یه موتوری کلت در میاره از تو ماشین میزنش، دوباره میمیره😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

وای چ بدیعنی اون جنازه سوخته هه مال ساحل نبوده؟؟؟؟

نه نبود

آخر سریال تقریبا همه چی معلوم میشه

آدم دهنش باز میمونه ک پشت همچین انتقام عجیبی، کینه ب اون چرتی باشه

من همش میگفتم خداااایا این آدم چکار کرده ک باید اینجوری علیه‌ش باشن

بعد دیدم خیلی مسخره بود ماجرا

و اینکه این حجم از قدرت اون آدم عجیبه

بتونه جنازه جابجا کنه و اینها  اصن شدنی نیس

مث فیلم هندیه بیشتر

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بگو برامخیلی تحت تاثیرشم🥺

دختره زنده است بعد جلو باباش میکشنش بعد بابائه میگرده قاتلو پیدا میکنه توی زندان میکشتش اعدام میشه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
داغون شدم امروز با ۴قسمت اول😥

روحیه توام مث من حساسه نبین

همش غمه

من نمیدونم اون تایم فازم چی بود نگا میکردم و اشک میریختم😐😂

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...