2777
2789
عنوان

لباااس چی بپوشم🤥🤥🤥

411 بازدید | 31 پست

بچه ها تو رو خدا بیاید 

میشه بگید چی بپوشم، برا شوهرم میخوام سوپرایزش کنم 

موهامو چیکار کنم فر کنم یا لخت، یا کلا ببندم، چون اکثرا بستس دوست دارم یذره فر کنم بریزم دورم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

هر نوع لباسی بگید دارم، به نظرتون چی بپوشم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیژامه ی باباتو بپوش🤣🤣ب قول خانه بدوش

😂😂😂

اره اینجورییی واقعا سوپرایز میشه😬

بادی بپوش

با چییی 

خب بزار نظر بدم

ی تاپ دوبنده ی خوشگلللل اگ داری

موهاتو موج درشت بده و ی ارایش لایت خوشگل بکن ک زیاد تو چشم نباشه 

اگ داری ی دامن اگ نداری ی شلوار جین بپوش سعی کن بیشتر اراسته باشی تا اینکه تغییر کن

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

خب بزار نظر بدمی تاپ دوبنده ی خوشگلللل اگ داریموهاتو موج درشت بده و ی ارایش لایت خوشگل بکن ک زیاد تو ...

اره تاب دارم دو بندی آستین پفکی و یذره کوتاهه و سفیده دامن پفکی مشکی هم دارم به نظرت با آرایش و موهام اونجوری که گفتی خوب میشه و اینکه ساپورت بپوشم یا نه

بادی😂💔 همون لباسای تور س.ک.س.ی منظورمه😶‍🌫️

🤥😂😂😂😂😬😬😬😬

نه اینقدر داغ گلم، پرووووو میشه هنوز عقدیم اینجوری دیگ تا عروسی واینمیسته نمیتونه خودشو کنترل کنه😂😂😂

لباس خودشو بپوش پیراهنش

خب آخه عقدیم و پیراهناش تو خونشونه نه تو خونمون مگر لباس زیراشو بپوشم که براش خریدم😂😂😂

🤥😂😂😂😂😬😬😬😬نه اینقدر داغ گلم، پرووووو میشه هنوز عقدیم اینجوری دیگ تا عروسی واینمیسته نمیتونه ...

آهاااا خب پس😂🚶🏻‍♀️ والا یجور گفتی شوهرم من فک کردم الان یه جین بچه ام دارین😂

اره تاب دارم دو بندی آستین پفکی و یذره کوتاهه و سفیده دامن پفکی مشکی هم دارم به نظرت با آرایش و موها ...

لباسات ک عالین موهاتم اره خوب میشه ولی دوست داشتی میتونی گوجه ای بالا ببندی بعد دوتا تار از کنار گوشت فر کنی بندازی پایین اینم ب لباسات میاد ارایشت هم سعی کن سنگین باشه ک خوشگلتر ب چشم بیای مردا ارایش لایت دوست دارن اگ چشات غلیظن و سایه میزنی رژ نزن یا رژ نود بزن یعنی یا ارایش لب داشته باش یا چشم ک از نظرش کم ارایش کرده باشی

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...