2777
2789
عنوان

اگه شما جای این زن بودین چی کار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 65 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه من بودم قبول میکردم ک همسرم ، دوسم نداره ، وگرنه کسی ک عاشق باشه به این تیزی از معشوقش ایراد نمی ...

دقیقا همینو فکر میکنم وگرنه من چرا خیلی چیزای شوهرمو پذیرفتم ولی اون نه 

من هشت ساله اسکوات میزنماماخیلیام اسکینی و یا چاق دوسدارنکاملا نسبیه.

ببین کسی که چاق دوس داره مشکل داره دنبال بهانس، محلش نزار به اعصابت هم مسلط باش، تو خودتو نمیتونی بخاطرش تغییر بدی، کور نبود که موقع ازدواج 

ببین کسی که چاق دوس داره مشکل داره دنبال بهانس، محلش نزار به اعصابت هم مسلط باش، تو خودتو نمیتونی بخ ...

من مجردم و اندامم اوکیه

فقط دارم میگم سلایق فرق داره! 😶

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
گرمیجات زیاد بهش بده. تقویتش کن.خیلی آویزونش نباش.لباسای مکش مرگ ما بپوش.

عزیزم همیشه لباسهای مکش مرگ ما می‌پوشم ولی دریغ از یه توجه خاص ولی دیگه نمی‌خوام بپوشم وقتی اصلا ازم خوشش نمیاد

عزمزم چراروح وروانت داغون شده مثلاکوری شلی چلاغی دورازجون کدوم یکی ازاینایی

باور کن اندامم بد نیست ، بعد از زایمانم اندامم به حالت قبل برگشت و اصلا پهلو و اینا ندارم ولی چیکار کنم شکل اندامم رو نمیپسنده