2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چه عوارضی باید داشته باشه ‌ من کل بدنمو انجام دادم و خیلییی رتضیم. راحت شدم

تو چند جلسه موهات از بین رفت؟و دایمی باید ماه به ماه بری؟ یکم توصیح میدی؟

عوارض اینترنت خوندم که رنگ پوست عوض میشه پوسته پوسته میشه یا زخم میشه

تو چند جلسه موهات از بین رفت؟و دایمی باید ماه به ماه بری؟ یکم توصیح میدی؟عوارض اینترنت خوندم که رنگ ...

من خیلی شگفت انگیز تو پنج جلسه تموم شدم و رفتم تو شارژ. بدنم خوب جواب داد.ولی شما میانگین هشت تا ده جلسه رو در نظر بگیر. 

نواحی خصوصی و زیربغل من رو که روشن تر کرد. هرماه سر تاریخ مقرر جلسات لیزرته 

تا وقتی جلسات رو بری خوبه ولش کنی دوباره برمیگرده جلسه آخر لیزر رو کسی ندیده

خوب تو شارژ رو ول کنی خیلی بد میشه 

شارژ سه ماه. چهار ماه. الان من تو شارژ شش ماهم .پنج ماه پیش رفتم لیزر شارژ ماه بعد نوبتمه هنوزم موهام در نیومده.  بعدش سالی دوبار 

واقعا نمی ارزه از اینکه همش ژیلت به دست باشی؟ 

هزینشم میگی؟این هزینه مثلا ۲ میلیون،هر جلسه ۲ میلیون میگیره؟

ببین واقعا دستگاه ها باهم فرق داره و مراکز لیزر هم فرق داره. قیمتا مثل هم نیست .نرخ من برا پارساله یه تومن

ماهی یه تومن مبدادم

الان شارژهام همون مبلغه 

کلا از کمر به پایین 

دستها و زیربغل بودم من 

خوب تو شارژ رو ول کنی خیلی بد میشه شارژ سه ماه. چهار ماه. الان من تو شارژ شش ماهم .پنج ماه پیش رفتم ...

خب من به اون شارژ دو سه ماهه هیچ وقت نرسیدم ۱۵ جلسه رفتم اونم هرماه دیگه خسته شدم ولش کردم فک میکنم بدنا و نوع دستگاه تو جوابدهی خیلی تاثیر داره

خب من به اون شارژ دو سه ماهه هیچ وقت نرسیدم ۱۵ جلسه رفتم اونم هرماه دیگه خسته شدم ولش کردم فک میکنم ...

وای پونزده جلسه اصلا عادی نیست 

گل من اگر مشکل هورمونی نداری پس کم کاری از اپراتور لیزرت بود خوب و با درجه مناسب نمیزد 

عوض میکردی