آاااباجی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 2995 عنوان لیزر بدن 79 بازدید | 11 پست کیا انجام دادن راضی هستین؟ عوارض داشته؟هزینش هم بگید؟ 1403/08/21 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مژده۷۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 1384 نمیدونم چه عوارضی باید داشته باشه من کل بدنمو انجام دادم و خیلییی رتضیم. راحت شدم
jojetalai عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 6499 تا وقتی جلسات رو بری خوبه ولش کنی دوباره برمیگرده جلسه آخر لیزر رو کسی ندیده
آاااباجی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 2995 نمیدونم چه عوارضی باید داشته باشه من کل بدنمو انجام دادم و خیلییی رتضیم. راحت شدم تو چند جلسه موهات از بین رفت؟و دایمی باید ماه به ماه بری؟ یکم توصیح میدی؟عوارض اینترنت خوندم که رنگ پوست عوض میشه پوسته پوسته میشه یا زخم میشه
آاااباجی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 2995 تا وقتی جلسات رو بری خوبه ولش کنی دوباره برمیگرده جلسه آخر لیزر رو کسی ندیده واقعا مثل بار اول میشه؟یا نازک تر میشه؟
مژده۷۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 1384 تو چند جلسه موهات از بین رفت؟و دایمی باید ماه به ماه بری؟ یکم توصیح میدی؟عوارض اینترنت خوندم که رنگ ... من خیلی شگفت انگیز تو پنج جلسه تموم شدم و رفتم تو شارژ. بدنم خوب جواب داد.ولی شما میانگین هشت تا ده جلسه رو در نظر بگیر. نواحی خصوصی و زیربغل من رو که روشن تر کرد. هرماه سر تاریخ مقرر جلسات لیزرته
مژده۷۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 1384 تا وقتی جلسات رو بری خوبه ولش کنی دوباره برمیگرده جلسه آخر لیزر رو کسی ندیده خوب تو شارژ رو ول کنی خیلی بد میشه شارژ سه ماه. چهار ماه. الان من تو شارژ شش ماهم .پنج ماه پیش رفتم لیزر شارژ ماه بعد نوبتمه هنوزم موهام در نیومده. بعدش سالی دوبار واقعا نمی ارزه از اینکه همش ژیلت به دست باشی؟
آاااباجی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 2995 خوب تو شارژ رو ول کنی خیلی بد میشه شارژ سه ماه. چهار ماه. الان من تو شارژ شش ماهم .پنج ماه پیش رفتم ... هزینشم میگی؟این هزینه مثلا ۲ میلیون،هر جلسه ۲ میلیون میگیره؟
مژده۷۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 1384 هزینشم میگی؟این هزینه مثلا ۲ میلیون،هر جلسه ۲ میلیون میگیره؟ ببین واقعا دستگاه ها باهم فرق داره و مراکز لیزر هم فرق داره. قیمتا مثل هم نیست .نرخ من برا پارساله یه تومنماهی یه تومن مبدادمالان شارژهام همون مبلغه کلا از کمر به پایین دستها و زیربغل بودم من
jojetalai عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 6499 واقعا مثل بار اول میشه؟یا نازک تر میشه؟ بعضی قسمتا مث ساق پا و زیر بغل ۱۰ درصد موها دراومده ولی بعضی قسمتا دوبرابر قبل شده
jojetalai عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 6499 خوب تو شارژ رو ول کنی خیلی بد میشه شارژ سه ماه. چهار ماه. الان من تو شارژ شش ماهم .پنج ماه پیش رفتم ... خب من به اون شارژ دو سه ماهه هیچ وقت نرسیدم ۱۵ جلسه رفتم اونم هرماه دیگه خسته شدم ولش کردم فک میکنم بدنا و نوع دستگاه تو جوابدهی خیلی تاثیر داره
مژده۷۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 1384 خب من به اون شارژ دو سه ماهه هیچ وقت نرسیدم ۱۵ جلسه رفتم اونم هرماه دیگه خسته شدم ولش کردم فک میکنم ... وای پونزده جلسه اصلا عادی نیست گل من اگر مشکل هورمونی نداری پس کم کاری از اپراتور لیزرت بود خوب و با درجه مناسب نمیزد عوض میکردی